Now & Forever ♥
Now & Forever ♥





Disclaimer

Welcome to http://sopekchubbybabaltubal.blogspot.com/
No Spamming & Ripping , please :D
Other than that , Tag B4 leaving
Lastly , Stay And Enjoy , PEEPOS !

-

Me Love

Archives



Credits


Designer/Editor : Toxicatears11
Basecode : & - nameless
Host: Blogger

Wednesday, June 20, 2012

10.57pm... 

Aku betul2 hmpa sama kenny. Dia pentingkan benda lain dari aku sendiri. Aku d umah mengidam mau minum milkytea , dia langsung ndak hirau. Apa yang penting bg dea , urus urusan dia yang lebi penting sama kawan kawan dea d banding aku d umah nih . Aku pikir kalau aku mengidam bgni , dea bg tggl dlu smua bnda tuh . Tapi aku silap ! Dia lebih utamakan bnda tuh dari aku. Betul2 sial aku rasa kena buat mcm nih . Lusa nih aku genap 9 bulan sda lepas thu aku tggl tggu masa mau beranak . Tapi kenny masih lei pentingkan hal lain. Now ? Aku tahan sakit perut aku sbb lapar and ndak dapat apa aku mau minum. Ak betul2 mau makan tuh coslow sama cheezy wedges. Tapi ndak ada yg mau bawa aku . Smpaikan aku nangis dalam bilik pun ndak ada yang pedulikan aku. Betul2 dorang ndak ada perasaan ohh. Ndak apa. Ingat sama ingat jak skg nih. Betul2 aku rasa soiii ohhh skg nhe. Mandi pun aku blum . Sdah jam11mlm aku masih blum mandi dari pgi. Aku mandi jak lah tgah malam nhe. Walaupun pantang orang mengandung nhe ndak bleh mandi tgah malam. Huuhuhuh. Sakit and hampa betul aku sama kenny skg nhe. Ikutkan hati aku mau maki maki jak dia skg nhee. Sakiittttttttttttttttttttttttt !!! 


Back to top | @ 8:04 AM


Monday, June 11, 2012

8.06pm... 

Berada dalam bilik seorang diri dgn hati yang sgtsgt sedih. Dalam keadaan aku mcm nhe pun msih lei aku byak pikiran kan?? Hmm , ndak baik untuk kandungan aku bilang orang2 tua cakap. Ehhh. Nih hari 11hb june bha kan?? so bermaksd bsuk 12hb june kan?? dan itu bermaksd aku genap 17tahun bsuk. Waaaa. Aku ndak sangka masa begitu cpat kan. Pejam celik pejam celik aku sdah mau masuk 17tahun and aku ndak lama lei beranak. bulan dpan aku tggl tggu masa melahirkan lagi . Aku akan jadi mama muda. Ndak sangka aku, smua akan jadi mcm nih. Betul juga tuh ayat slalu aku dgr  'Kita hanya mampu merancang , yang menentukan hanya Allah SWT' 

Kandungan aku mahu masuk 9bulan sdah. Baby dalam perut pun kencangs2 sdah tendang. Barang bby blum brapa complete lei aku beli. Hurmmm. Aku ndak sabar juga tggu kelahiran baby aku nih. Harap2 aku d kurniakan bayi yang comel dan taat pada ibu bapa. Aku scan hari thu doktor cakap aku dapat baby boy. Waaaa. Staring ok ?? mimang itu yang kenny harapkan selama nhe. Smua sdah aku beli. Cuma sikit lei baju2 baby aku mau bli. Kalau untuk stakat bawa p hospital thu , aku ada sdah. Tapi baju baby varu 4 pasang aku beli. Sikit sgt kan?? Tapi orang tua2 cakap baby nhe cpat membesar. So , jgn smua beli saiz newborn. Hmm, bah. Aku mana ada pngalaman smua ni. Mau harapkan mamy bg kwan aku?? Dia slalu bz dgn hal dea. Dady?? Mana tahu dalam bab2 baby punya barang nhee. Hubby?? Hurm , dea jarang ada masa bhaa. Ada tuh mimng ada. Tapi tguk laa masa dia slalu. Hari isnin smpai sabtu kerja. Balik jam 6ptg. Pergi jam 7.30mlm. Mesti penat kan?? Bukan apa laa. Aku takut dea ndak ckup rehat bhaa. Kalau hari ahad plak??Stgah hari dea kerja. Balik jak dea , trus main game . Aku paling takut lah kalau mau bawa dea jalan kalau sdah dea dpan komputer. So ?? Bgus deam dari kena marah2 kan?? 

Hubungan aku sama dea?? 21hbjune nih genap sdah 1tahun3bulan kami bersama. Tapi smua ndak seindah aku rasa dulu. Ndak seindah yang aku rasakan masa sama dea dlu. Stiap saat kami mesti begaduh sdah. Satu bumbung tggl pun kami boleh bgduh. Dulu?? Kmi ndak juga mcm nhee bhaa . Tapi aku ndak tahu laa kenapa smua berubah mc nhee? Paling aku ndak boleh lupa ayat dea smalam sama aku. Dia ibarat conteng arang d muka aku dgn ayat2 dea yang dea lemparkan sama aku smlam. Aku btul2 sedih sgt dea ck gituh sama aku smalam. Tapi ndak palah. Sbb aku sayang dea , aku tahan jak laa. Hurm. Kami p servay smalam pun , ada xgf dea , trus dea jalan laju btul and aku d kasih tggl d blakang. Sandi kan??? Tapi aku?? biarlaa. Bukan penting sgt pun aku buat dea nih. Myb dea rasa tertekan kali kan sbb terpaksa sama aku yang kuat manja nhe sama dea. And myb juga dea terrekan sbb terpksa tggng aku sbb aku kandungkan anak dea?? Gituh kaa?? Atau aku jak yang buat kesimpulan sndiri ne?? Duii. Makin aku mau beranak nhe , makin mcm2 sdah jadi. Ndak perna lah kalau aku ndak menitis airmta aku dalam sehari.



Ok laa. Myb sampai sini jak lah aku buat blog nee . Nnti kalau baby dah lahir , aku upload laa gmbar dea ok??. Huh. Aku menahan kelaparan nih dari tadi . Stagaa. Sabar jak laa. Bagus aku terus tidur kan dari nnti aku kena marah2 lagi. Kalau ada masa nanti aku update lagi blog aku nih. Mcm ndak teratur sdh aku tguk nhe tau. byeeeee.... Assalamualaikum smuanya :) SENYUM TIDAK PERLU KATA APA-APA ! 







Back to top | @ 5:29 AM


Thursday, February 2, 2012

12.40pm .. 

Hyeeeee ... bosan sgt aku rasa hari nhee . Nothing to do . Btw , ada jugaa cer mao cer nhe blog nhee . Aku dan dea kembali bersama . Aku betul2 ndk tahan hari thu . So aku amek keputusan untuk pergi rumah dea and pujuk dea . Tapi ak ndak masuk dalam rumah laa . Luar jak . Aku suruh c jiji . Skali ak nmpak dea dari jauh lei , airmata aku direct jatuh . Betapa aku rindu betul sama dea tym tuh . Aku hadiah kan dea sbuah patung teddy bear dalam bakul besar . Hari thu juga ak belikan dea thu patung hari thu jgak ak bagi dea thu patung . Huh ! Aku salam dea hari thu trus dea peluk ak . Aku nangis d bahu dea . Begitu juga dea . Kalau engat balik kejadian hari thu , punya laa ak sedih sgt . Mcm mana pon aku udah dapat dea balik , tapi hubungan kami ndak happy mcm dulu . Hubungan kami udah porak peranda . Aku ndak tahu udah apa udah jadi sama hubungan kami . Semenjak dea sama ak balik , ak tguk dea bnyak berubah . Yg paling sedih ialah , bila ak check hp dea hari thu ak nmpak 2 org pmpuan sms dea . Nahhhh . Hncur hati ak dea tipu ak . Tapi smua thu udah berlalu . Apa yang ak tahu skg hubungan kami skjap ok , skjap ndak . Aku kekadang tepikir jgak , smpai bila mcm nhee ? Smpai aku beranak nnti ? Tda yang pernah paham perasaan ak nheee . Biarlaa ak jak sendiri pendam . Kdg2 ak pernah tepikir jgak mao bg gugur kndgn nhee . Tapi ak ndak sggup . Mcm mana pon , nhe tetap anak ak . Darah daging ak . Lagipon nih kan anugerah dari ALLAH . Aku ndak mau membunuh nyawa  . Aku slalu tepikir jgak , kalau aku udah ada anak nnti , mesti best kan . Ada kawan ak sdaaa . Ak sabar jak laa sk nhee . 


Back to top | @ 9:05 PM


Tuesday, December 27, 2011

8.24PM.. Sungguh aku tidak sangka dia buat aku mcm nih .  Tadi pagi dea memutuskan untuk suruh aku bagi gugur kandungan aku . And sekaligus memutuskan hubungan kami yang sudah kami bina slama 9bulan 6hari. Aku sedih ! Macm mna lah nnti hidup aku tnpa dea ? Anak aku ? Tnpa seorang bapa? Tnpa kasih sayang seorang bapa? OMYGAD ! Aku ndak sangka dea lari dari tggungjawab ohhhh. Aku betul2 lemah skg . Aku ndak tahu sudah mao buat mcm mna lei . Aku sayang dea slama nih. Telampau sayang sama dea , tapi ini dea bg aku. Astgaaa ! Luar jangkaan aku yang dea akan cakap kasih gugur kandungan nhee. Aku ndak mao tanggung dosa lebih byak. Aku ndak mao membunuh nyawa lei. Ya Allah, pemudahkan jalan untuk aku. Amin. 
Now , dea sdah ndak on hp mciam dea cakap. Dia akan lupakan aku. Dalam kandungan aku? Macm mna? Aku ndak sanggup ohhh. Aku betul2 mnyesal ndak dgr cakap mamy and dady. Now xda guna aku mnysal . Aku sudah HAMIL anak KENNY ! Myb saatnyaa aku kena cari kerja and bina hidup aku sndiri . Aku mesti kasi tguk dea yang ak boleh hidup tnpa dea . Airmata aku ndak habis jatuh bila engat apa dea janji sama aku. Dia cakap mao tanggungjawab sama aku. Aku betul2 menyesal ada perasaan sayang sama dea slama neee. Aku bharap sgt dea on hp and baca smua text yng aku hntar sama dea . Aku ndak tahu napa susah ak mao bnci dea . Tlmapu byak kenangan kami sama sama. Mcm mna kalau satu hari ak terserempak sama dea tapi dea sama pmpuan lain sdah? Tgn yang slama nee aku genggam erat, bdan yang slalu ak peluk , bibir , pp , mata, mulut and dahi yang slama nee ak kucup sudah sama orang lain? Aku ndak kuat sdahhh.  

:'(


Back to top | @ 4:32 AM


Sunday, December 18, 2011

Sungguh aku ndak sangka dea buat aku mciam nee . Aku ndak sangka dea sanggup menduakan aku . Aku ndak kenal sepa pmpuan yang text2 d number dea . Aku ndak sangka aku masih boleh d duakan lagi sama seperti tym dea menduakan aku sama c Vianna . Ok , hari thu aku cakap aku break kan sama dea pasal mao pergi rumah orng khwin jak kan ? Naaa . Tapi keadaan kami sudah okee . Tapi nhe kali ak yang bawa dea break . Aku ndak tahan sudah kena pijak2 smpai gini . Padahal hari rabu nhee genap 9 bulan kami . Ak betul ndak dapat tahan ohh airmata aku dari trus mengalir . Aku ndak sangka dea boleh snyum2 lagi bcakap sama pmpuan thu dpan aku . Astagaa ! Maciam aku ndak kenal sdaa sepa bf aku ohh . Ya Allah , apa nhee smua ujian buat aku . Udah satu pmpuan ndak da dalam hidup kami , now muncul lagi pmpuan lain . Yang bikin aku sakit hati , satu kerja lagi . Huhhhh ~~ No wonder laa sun2 slalu lmbat balas sms aku , ak kol pun kdg2 dea ndak menjawab ! omg !! Dalam keadaan aku yang mciam nee , smpai hati dea ~ Huh . Aku ndak mao jadi orng bodoh lagi merayu sama dea . Aku ndk mao dea pikir senang2 jak dea boleh buat aku gini . Aku udah ndak sanggup menduakan dea sbb aku sdar aku sgtsgt sayang sama hubungan nih . Tapi apa yang aku dapat ? Myb kalau aku yg curang , mciam mciam sdah ak kena kan oleh dea ? Huh ~ ! Dea pulak ? Aku tguk dea pretnding mciam ndak da yang berlaku okee . Huh ! b'suk dea p kerja , jmpa lei sama pmpuan thu . First2 pggl kakak laaa. Lama2 pggl sayang ~ . Lelaki yang slama ne aku trust , khianati kepercayaan yang aku bagi . No wonder laa terhegeh hegeh sgt dea mao kerja sana . Aku ndak sangka ada pmpuan yang dea mao d sana . Astgaa . Aku btul2 ndak tahan ! Kuat kan laa smangat aku . Astgaaa . Skg baru aku prcaya karma itu ada . Huh ! Just wait and see jak laa . Aku betul2 ndak mao kuntek dea lagi . Serius ! Dia yang buat salah , xkan aku pulak yang datang merayu kan ? Ndakk !! Nnti mesti dea pikir aku senang kena kasih bodoh2 kan ? Selalu aku tggu dea d umah mciam orang bodoh . Tggu dea lepas habis kerja datang umah . Aku ndak kuar p mna mna takut dea marah . Tpi ini jaa aku dapat ! PENIPUAN ! Dea bgtau sama thu pmpuan aku sama dea sda putus gara gara parents kami . Astgaaa . Apa lagi yang dea mao bgtau sama pmpuan thu ? Dea sngaja ka cakap mciam thu supaya dea dpat amek kesmpatan tuk curang ? Luar sangkaan aku . Slama ne aku pcya dea bz , tapi apa ? Huh ! Betul2 dua hati aku ohhh mao hidup sama dea . Aku ndak tahu mciam mna laa masa dpan aku kalau blum khawin sdah aku dapat mciam nee ? Apa lei kalau khawin kan ? Naa . 
Now aku duduk dpan komputer smbil jaga adik aku paling aku sayang . Kesian dea sakit . Aku mao nangis bila engat apa adik aku cakap tym aku cerr sama saidah pasal kalau aku sama sun2 khawin , aku mao tggl d umah kami sndiri . Trus adik aku cakap dea mao ikut aku tggal . Then aku tnya adik aku ne dea mao kaa sun2 jadi laki aku . Jawapan adik aku eya , pasal abng sun2 baik . Huh . Dea masih budak bhaa . Blum paham apa2 kan? Aku mao tguk jgak kesudahan hubungan aku sama sun2 mcm mna :'(


Back to top | @ 5:17 AM


Sunday, November 27, 2011

Sakit pulak kan rasanya kena bagi tinggal oleh orang yang kita sayang ?? Tym aku sakit gini lah dia bg tinggal aku . Kami start bgaduh pasal mahu pergi orang khawin jak . Sedih aku dea bg tinggal aku maciam nhe . Dia cakap aku bagi hancur hubungan kami . Aku betul blum snggup dia buat aku mcm nie . Aku tahan airmata aku supaya ndak jatuh . Tapi aku ndak dapat . Even baru 8 bulan hubungan kami , mciam2 udah kami lalui sama sama . Betul2 aku ndak dapat tahan ohh dea buang aku mciam neee . Mimang smua lelaki sama bhaa kan ? bnyak manis d mulut jaaa . Tuhan . Kuatkan semangat aku .. Aku ndak tahu ini keberapa kali sda aku kena main oleh lelaki mciam neee . Aku betul hilang semangat aku . Aku ndak tahu udah mana semangat aku dlu yang kuat . Ndak pernah nangis untuk lelaki . Now aku betul2 lemah . Sangat sangat lemah . Kalau mimang ini laa jalan terakhir untuk kami tunjukkan aku jalan penyelesaian dan kuatkan semangat aku . Aku just insan yang lemah . Oh gosh ! Aku masih ndak caya dea text aku mciam nhee 
" tda pkataan untuk kyta sama sama balik "



Back to top | @ 9:02 PM


Monday, October 31, 2011

5.14pm :
Hari nhe ntah keberapa kali sudah dea bg break aku . Atas sbb apa ? Aku ndak smbut kol dea sbb aku jemur kain . Astgaa . Ndak logik kan ? Aku sabar jak laaa and try tabah kan hati jak skg nhee . Otak aku buntuh sudah ndak tahu mao buat apaaa skg nheee . Huh . Aku ndak paham laaa . Kejap break , kejap okee . Checkmate sudah aku skg nee . Ermmm . Now aku solo jak d cyber yang besa aku ngan da pegi . Cyber apa? hehhe. Fortuna , apiapi . Skg aku tgah pikir mcm2 sudah . Mao urus skull aku lagi nhee . Adehh . Matai laaa . Borink udah aku ndak belajar . Yang aku tahu , stay jaaaaa . Astgaaa . Lama udah otak aku cuti nhee ndak memerah otak  .  Rindu mao study . Ermm .


Pasal kenny ? Naaaa . AKu ndak paham sgt sama perangai dea . Apa sbnr dea mahu dari aku . Aku betul2 ndak paham ohhhhh . Dea cakap sayang laaa , ndak mao break . Tapi dea pulaaa yang beriya iya sgt mao break . Myb dea just mmng tym bosan mao sama aku tapi udah snang , dea buang jak aku p mana mna . Gituh kaa ? Stgaaa . Napa aku mcm ndak mmpu ckp udah neee ? Dea datang tadi pon ntar hp aku , aku just ndak boleh bckp. Lidah aku beku nhee . Ndak pa laa . Airmata pon ndak pat kuar nee . Stgaa . Sbar . K laa . Out luk kae . 



Back to top | @ 2:36 AM






[url=http://glitter-graphics.com/myspace/text_generator.php][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/l.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/o.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/v.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/e.gif[/img][img]http://dl3.glitter-graphics.net/empty.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/a.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/w.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/i.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/e.gif[/img][img]http://dl3.glitter-graphics.net/empty.gif[/img][/url]