Now & Forever ♥
Now & Forever ♥





Disclaimer

Welcome to http://sopekchubbybabaltubal.blogspot.com/
No Spamming & Ripping , please :D
Other than that , Tag B4 leaving
Lastly , Stay And Enjoy , PEEPOS !

-

Me Love

Archives



Credits


Designer/Editor : Toxicatears11
Basecode : & - nameless
Host: Blogger

Monday, July 25, 2011

03.13Pm .. 

Hey , now d cyber with him . Happy sgtsgt . Ndak sangka kami masih boleh balik lei sama sama . Best sgt . Ok mari start cerr . Hari yang dea kasih tggl ak , petang thu dea datang balik . Then , bawa tguk wayang . OMG . Punya aku terkejut + happy sgt . Aku pon besiap laa . Sweet sgt dea hari thu . Dia bawa ak tguk wayang cuz tanda minta maaf dea sama ak . Hee . Bsuk dea pulak dea bawa makan d KFC . Pndai dea amik hati ak . Dia tahu sgt apa bnda yang aku suka buat and apa makanan yang ak suka makan . 
Kemarin ! OMG . Sesuatu yang terjadi sama kami bdua . Yang pasti bukan menyakitkan hati laa . Makin ak ndak mao kasi tggal dea . Alalala . Nanti laa cerr . Ntah apa2 sudah ak tulis sini neee . Astgaa . Sbb dea ada d sebelah ak laa nee .Ntah p mna sdah pikiran ak nee . 

<3 KENNY WONG <3

Cute plak ndea buat muka gitu . Sayangs kat dea sgtsgt !






Back to top | @ 12:21 AM


Tuesday, July 19, 2011







11.02Am ... 

Selama mana aku pernah kapel sama orang , benda yang ndak aku pernah buat sama dea , aku buat . Apa benda thu ? Aku melutut and merayu sama dia supaya dia ndak kasih tinggal aku . Sbb aku tlmpau sayang sama dea . OMG ! Tapi dea ? Hari ini hari yang paling menyakitkan . Aku dapat rasa yang dea akan kasih tinggal aku lagi . And YES dea bawa ak break untuk yang sekian kali . Aku ndak tahu sudah . Udah aku merayu tapi dea masih ndak mau sama aku . Myb mmng aku bukan gf yang baik untuk jadi gf dea . Aku ndak layak untuk dea . Huh . Engat balik apa dea pernah cakap sama aku slama ne . Kebahagiaan dea hnya ada sama aku . Tapi apa??? Aku ndak pernah nmpak smua thu . Kadang2 ak terpikir jugak dea kapel sama aku , betul kaa dea sayang aku ? Atau just dea kesian sama aku dats y laa . Huh . Aku dapat rasa jugak , dea udah ndak sayang ak lagi mcm dulu . Myb aku patut kasi lepas laa dea ? Betul cakap ak , d sebabkan ak dea kena buang kerja . Baru jak tadi dea bawa aku break sekaligus bgtau aku yang dea udah ndak kerja . Myb dea sama aku , hnya dapat malang . Slalu mamy dea cakap , aku just bawa sial dalam hidup c kenny . Naa . Aku mimang patut sedar cakap mem dea thu dari dulu . Now ? Aku just dapat tguk gmbar palink last kami sama2 smalam tym stay d beach . Aku ndak tahu kalau lepas nhe , kami dapat sama2 lei mcm dulu atau ndak . Aku just rindu tym kami sama sama dlu . Yang ndak pernah ada masalah , and kami ndak pnah bgaduh seteruk mcm hari thu . Huhu . Kemarin maksd aku . Ndak pnah dea tolak kepala aku dea buat . Mimang gaduh besar laa kami . Aku ndak tahu kenapa hubungan kami ndak serapat dulu sdah . Huhu . Aku NANGIS ??? Astgaa . Dulu , aku jarang menangis untuk lelaki . Yha laaa . Tipu laa kalau aku ndak pernah nangis kan untuk lelaki . Errr . Tapi aku ndak tahu kenapa ne kali aku rasa , mciam without him , dunea aku hancur . Dea bawa byak kenangan sama aku . Kenangan yang amat bermakna . Tapi myb dea bawa aku break bikin hidup dea senang and happy . Myb dea akan kapel balik sama pempuan thu . 
Bsuk ? 21/7 kan ??? Kami genap 4bulan . Tapi smuanya hancur hari ini . Aku ndak sangka yang kami ndak kan sama sama saat2 kami genap 4 bulan . Huuhuh . Kalau mcm nee , penat aku . Janji jak byak. Kalau dea sanggup tipu dat gurl , apa lei aku kan ? Naaa . Myb dea lebih pilih pmpuan thu d banding ak . Whos knw kan? Adeeehh . Sakit tul hati aku skg . Ndak tahu laa apa mao cakap sudah . Aku teruskan hidup aku nee jak lah yang ndak teratur . Biar dea sama life dea . Mungkin dea happy kalau kapel balik sama pmpuan thu . Aku tidak layak udah untuk berada dalam hati dea . Huhuhuhu :'( 

Kalau aku boleh teriak satu dunea nhee , aku mao teriak bagitau sama smua owank yang aku sayang dea and dea milik aku . Aku ndak mao owank len amik dea dari aku . Ckup laa aku kasih lepas yang lain untuk owank lain . Tapi dea ? Huh ! Aku ndak sanggup doh ! 



Back to top | @ 8:30 PM





8.07pm .. Haiiii ! Menjalani hidup yang penuh dugaan and cabaran . Naaa . Now keberadaan aku d umah saidah d kepayan with c CHENTA . Aww . Hari neh , ak nada kejadian . Tapi hari kemarin , huh. Malas mao engat balik . Sedih+sakit hati pon ada . Ndak pa . Pass is pass . Now , im gonna move my lifes p dpan . Huhu . Kenangan gmbar kami bersama b4 kami ada masalah . Now ? Mcm2 masalah timbul d antra kami  . Yang bikin gaduh hubungan kami , ego masing2 and nada kejujuran . Bukan ini yang aku harapkan dari hubungan kami . Aku mao lebih lama bha sama dea . Tapi dea tau kaa thu aaa? Huhu . Kesian hubby , 2 hari ndak p kerja gara gara dea sama aku jak . Kasi kawan aku tido d umah saidah . Malam nee ? Dia balik laa p umah dea . Nanti ndak psal pasal aku lei dea kna buang kerja mcm sblum nee . Hurmm , aku ndak tau laa . Myb aku bukan yang terbaik buat diri dea . Tapi dea ? Dea yang terbaik buat diri aku . Tapi kebelakangan nih , aku sedar kami byak begaduh . Kami ndak semesra mcm dulu lagi . Skg pon dea ndak layan ak . Padahal kami duduk berdepan jak . Ndak pa . Aku sabar jak laa . EGO kan ? Mimang gitu . 


Back to top | @ 5:17 AM


Wednesday, July 6, 2011




Kenny wong teet soon . 

MINE ~!!!!!! 



Back to top | @ 7:19 AM






[url=http://glitter-graphics.com/myspace/text_generator.php][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/l.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/o.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/v.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/e.gif[/img][img]http://dl3.glitter-graphics.net/empty.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/a.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/w.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/i.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/e.gif[/img][img]http://dl3.glitter-graphics.net/empty.gif[/img][/url]