Now & Forever ♥
Now & Forever ♥





Disclaimer

Welcome to http://sopekchubbybabaltubal.blogspot.com/
No Spamming & Ripping , please :D
Other than that , Tag B4 leaving
Lastly , Stay And Enjoy , PEEPOS !

-

Me Love

Archives



Credits


Designer/Editor : Toxicatears11
Basecode : & - nameless
Host: Blogger

Wednesday, June 20, 2012

10.57pm... 

Aku betul2 hmpa sama kenny. Dia pentingkan benda lain dari aku sendiri. Aku d umah mengidam mau minum milkytea , dia langsung ndak hirau. Apa yang penting bg dea , urus urusan dia yang lebi penting sama kawan kawan dea d banding aku d umah nih . Aku pikir kalau aku mengidam bgni , dea bg tggl dlu smua bnda tuh . Tapi aku silap ! Dia lebih utamakan bnda tuh dari aku. Betul2 sial aku rasa kena buat mcm nih . Lusa nih aku genap 9 bulan sda lepas thu aku tggl tggu masa mau beranak . Tapi kenny masih lei pentingkan hal lain. Now ? Aku tahan sakit perut aku sbb lapar and ndak dapat apa aku mau minum. Ak betul2 mau makan tuh coslow sama cheezy wedges. Tapi ndak ada yg mau bawa aku . Smpaikan aku nangis dalam bilik pun ndak ada yang pedulikan aku. Betul2 dorang ndak ada perasaan ohh. Ndak apa. Ingat sama ingat jak skg nih. Betul2 aku rasa soiii ohhh skg nhe. Mandi pun aku blum . Sdah jam11mlm aku masih blum mandi dari pgi. Aku mandi jak lah tgah malam nhe. Walaupun pantang orang mengandung nhe ndak bleh mandi tgah malam. Huuhuhuh. Sakit and hampa betul aku sama kenny skg nhe. Ikutkan hati aku mau maki maki jak dia skg nhee. Sakiittttttttttttttttttttttttt !!! 


Back to top | @ 8:04 AM


Monday, June 11, 2012

8.06pm... 

Berada dalam bilik seorang diri dgn hati yang sgtsgt sedih. Dalam keadaan aku mcm nhe pun msih lei aku byak pikiran kan?? Hmm , ndak baik untuk kandungan aku bilang orang2 tua cakap. Ehhh. Nih hari 11hb june bha kan?? so bermaksd bsuk 12hb june kan?? dan itu bermaksd aku genap 17tahun bsuk. Waaaa. Aku ndak sangka masa begitu cpat kan. Pejam celik pejam celik aku sdah mau masuk 17tahun and aku ndak lama lei beranak. bulan dpan aku tggl tggu masa melahirkan lagi . Aku akan jadi mama muda. Ndak sangka aku, smua akan jadi mcm nih. Betul juga tuh ayat slalu aku dgr  'Kita hanya mampu merancang , yang menentukan hanya Allah SWT' 

Kandungan aku mahu masuk 9bulan sdah. Baby dalam perut pun kencangs2 sdah tendang. Barang bby blum brapa complete lei aku beli. Hurmmm. Aku ndak sabar juga tggu kelahiran baby aku nih. Harap2 aku d kurniakan bayi yang comel dan taat pada ibu bapa. Aku scan hari thu doktor cakap aku dapat baby boy. Waaaa. Staring ok ?? mimang itu yang kenny harapkan selama nhe. Smua sdah aku beli. Cuma sikit lei baju2 baby aku mau bli. Kalau untuk stakat bawa p hospital thu , aku ada sdah. Tapi baju baby varu 4 pasang aku beli. Sikit sgt kan?? Tapi orang tua2 cakap baby nhe cpat membesar. So , jgn smua beli saiz newborn. Hmm, bah. Aku mana ada pngalaman smua ni. Mau harapkan mamy bg kwan aku?? Dia slalu bz dgn hal dea. Dady?? Mana tahu dalam bab2 baby punya barang nhee. Hubby?? Hurm , dea jarang ada masa bhaa. Ada tuh mimng ada. Tapi tguk laa masa dia slalu. Hari isnin smpai sabtu kerja. Balik jam 6ptg. Pergi jam 7.30mlm. Mesti penat kan?? Bukan apa laa. Aku takut dea ndak ckup rehat bhaa. Kalau hari ahad plak??Stgah hari dea kerja. Balik jak dea , trus main game . Aku paling takut lah kalau mau bawa dea jalan kalau sdah dea dpan komputer. So ?? Bgus deam dari kena marah2 kan?? 

Hubungan aku sama dea?? 21hbjune nih genap sdah 1tahun3bulan kami bersama. Tapi smua ndak seindah aku rasa dulu. Ndak seindah yang aku rasakan masa sama dea dlu. Stiap saat kami mesti begaduh sdah. Satu bumbung tggl pun kami boleh bgduh. Dulu?? Kmi ndak juga mcm nhee bhaa . Tapi aku ndak tahu laa kenapa smua berubah mc nhee? Paling aku ndak boleh lupa ayat dea smalam sama aku. Dia ibarat conteng arang d muka aku dgn ayat2 dea yang dea lemparkan sama aku smlam. Aku btul2 sedih sgt dea ck gituh sama aku smalam. Tapi ndak palah. Sbb aku sayang dea , aku tahan jak laa. Hurm. Kami p servay smalam pun , ada xgf dea , trus dea jalan laju btul and aku d kasih tggl d blakang. Sandi kan??? Tapi aku?? biarlaa. Bukan penting sgt pun aku buat dea nih. Myb dea rasa tertekan kali kan sbb terpaksa sama aku yang kuat manja nhe sama dea. And myb juga dea terrekan sbb terpksa tggng aku sbb aku kandungkan anak dea?? Gituh kaa?? Atau aku jak yang buat kesimpulan sndiri ne?? Duii. Makin aku mau beranak nhe , makin mcm2 sdah jadi. Ndak perna lah kalau aku ndak menitis airmta aku dalam sehari.



Ok laa. Myb sampai sini jak lah aku buat blog nee . Nnti kalau baby dah lahir , aku upload laa gmbar dea ok??. Huh. Aku menahan kelaparan nih dari tadi . Stagaa. Sabar jak laa. Bagus aku terus tidur kan dari nnti aku kena marah2 lagi. Kalau ada masa nanti aku update lagi blog aku nih. Mcm ndak teratur sdh aku tguk nhe tau. byeeeee.... Assalamualaikum smuanya :) SENYUM TIDAK PERLU KATA APA-APA ! 







Back to top | @ 5:29 AM






[url=http://glitter-graphics.com/myspace/text_generator.php][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/l.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/o.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/v.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/e.gif[/img][img]http://dl3.glitter-graphics.net/empty.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/a.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/w.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/i.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/e.gif[/img][img]http://dl3.glitter-graphics.net/empty.gif[/img][/url]