Now & Forever ♥
Now & Forever ♥





Disclaimer

Welcome to http://sopekchubbybabaltubal.blogspot.com/
No Spamming & Ripping , please :D
Other than that , Tag B4 leaving
Lastly , Stay And Enjoy , PEEPOS !

-

Me Love

Archives



Credits


Designer/Editor : Toxicatears11
Basecode : & - nameless
Host: Blogger

Friday, March 25, 2011

1.34PM .. ok . sorry smalam gantung cerr sbb ngam2 ayub col ak . Huhu . Naaa . Tym ak jmpa ayub malam tuh dea bawa jmpa , dea bawa ak bncang pasal ak cakap tuh . naa . Masih dea menafikan yang dea ada tunang kan . And akhirnya dea ngaku . Then ak tmpar dea . Aku tumbuk2 badan dea sambil aku menangis kesakitan hati. Aku kecewa sama dea sbb dea tipu ak slama tuh . Aku udah bagi kepercayaan ak sama dea . Napa dea buat ak mtciam tuh . Then dea pgang muka ak and suruh ak bertenang . Dia cakap kat  ak dea ndak mao gtau ak awal2 sbb dea ndak mao kehilangan ak . Dea udah sayang tul sama ak . Lepas tuh ak tya tunang dea ? Then dea ndak suruh ak pikir pasal tunang dea tuh . Dea suruh ak bg lupa . Buat mciam dea nada tunang . Bukan dea yang mao bhaa . Tapi nenek dea . Naaa . Aku mana mao berbagi kasih sama tunang dea . Eeee . Bulan 5 nih lei dowank mao bersanding udah . Aku maciam mana ? Datang jaa ? Huhuhu . Sedih ak taw . Then dea peluk aku and merayu supaya aku ndak bg tggl dea . Sedihh ak . Aku menangis d bahu dea . Aku mmng ndak mao pon bg tggl dea . Tapi ak kena sedar jga dea bukan milik ak bhaa . Dia udah ada TUNANG ! Akhirnya ak janji ndak bg tggl dea jgak . Huhuhuhuhuhuhuhuhuhu  :( . 
Dia ndak tau ak yang ak sama Kenny swa kapel . Eeee . Tapi bukan kemahuan ak bhaa tuh . Aku just mao sama kenny sbb ak mao dekat sama Ayub . Baa kan dowank BFF . Skali tym Kenny amik ak d umah , ak ndak tau pulak yang ada c Ayub . Naaa. Lain ak rasa ak bonceng sama c Kenny . Slalu Ayub . Kesian ak tguk dea . Aku tipu dea . Aku just ndak mao dea bg tggl ak gak . Lepas tuh , aku ndak pndang pon ayub . Aku tahan2 jaaa airmata . And aku tggu dea kol ak . Tapi dea ndak cari ak pon . Naa . And yang bikin ak tkjt , smalam dea kol ak . Huhuhu . Happy saia taw . Aku jujur , makin hari makin ak rindu dea . Bukan senang ak bg lupa dea tuh . 

Kenny ?? Naa , dea mimang baik . Sanggup buat apa jaa . Smpi ak sakit , dea hantar ubat . Aku lapar , dea bawa ak makan d tmpat favourite ak d Tg aru , tapi ak blum dapat sayang dea maciam mana ak sayang ayub. Eeeee. Aku ndak tau laa maciam mana mao cap . Aku udah bgtau smua sama ayub apa yang aku rasa . Huhuh. Ayub bgtau maciam mana dea sakit hati and sedih. Asal dea mao jmpa ak , dea p umah kenny , kenny ndak da. Naa . Mmg laa ayub tau kenny p jmpa ak . Perasaan ak sama ayub sama . Kami sama2 makan dalam . Eeeee . AKU SEDIH JUJ ~! 


Back to top | @ 10:48 PM



1.44Am . Naaa 
Saya sangat laaa sedih  ! Ok . Jujur saya jatuh cinta sama dea . AYUB ~ So ? Aku ndak sangka selama nhe dia sudah tipu ak . Argghhh . Naa . Lets start our "LOVESTORY" . Hari tuh tym aku p umh yupies , aku kena bgtau oleh kakak ayub yang bulan lima nee ayub mao khawin swaa . Aku ndak sangka rupanya apa yang upies bgtau aku slama nhe ayub ada tunang tuh rupanya betul . Aku engat dea main main . Huh . Jatuh airmata aku . Hati aku bagai berlian yang jatuh and pecah . Aku betul2 sedih . Lepas tuh , Kenny bgtau aku yang slama nee dea minat sama aku . Tapi dea respect member dea baa . Jadi dea ndak mao gtau aku . Naa . Dalam hati aku , jadi Saidah slama tuh ? naa . Trus dea cakap Saidah mmng tkna d hati dea . After dat , bila udah dea tau saidah minum trus lain bhaa dea rasa . Lebih2 lei tym Saidah maki hamun kakak angkat c Kenny . Aku lei tym tuh sedih betul sama c Ayub sbb dea tipu ak yang dea ada tunang . Hari rabu baru2 nee Ayub and Kenny ada datang umah c Yupies bhaa sbb mao jmpa kakak c Ayub . Punya aku terkejut . Trus aku ndak layan langsung pon sama Ayub . Aku lmpas jaa tym d ruang tamu tuh . Aku udah trima Kenny baa , bg dea peluang . Bhaa . Selama nhe , Kenny rapat sama ak pasal apa ? Pasal saidah jaa bhaa . Aku ndak tau pulak yang Kenny nee ada perasaan sama ak .Stgaa . Tym aku , Kenny , Ayub and Yupies stayy d ruang tamu atas , aku sindir2 laa c Ayub . Dea bolee lei masih panggil aku ngan gelaran yang dea slalu panggil ak . "BEBEH" . Naaa . Aku mana layan dea , aku kena pikir gak perasaan c Kenny kan . Ayub lum tau pon ak sama Kenny kapel swa . After dat , Ayub mao pnjam hp ak bhaa tuh . Ngam tym tuh ak tengh bertext ama Kenny bhaa sblah menyebelah . Ayub perasan bhaa . Tapi aku ndak bg pon tuh hp sama dea , aku ndak mao dea taw . Aku marah tul sama dea . Sebab dea ndak pndai jujur sama ak . Aku sayang betul sama dea . 

2:01Am .. after dat aku cakap sama ayub " ngam laa tuh lpas pakai buang" . Trus ayub heran . Dea tya aku sjak bila pulak dia buang ak . Naaa . After dat tym dowank pulak ak hnya mampu tgk ayub tgn menahan airmata daripada jatuh . Aku ndak mao dea nmpak aku lemah bhaa pasal dea . After dat aku tido smpai mao dkt2 jam 8malam gituh . Aku terjaga sbb ayub col ak bawa jmpa . Tym2 hujan tuh , aku pon jmpa laa dea . Dia bawa krta . And then kami bincang . Aku tya dea betul sama ada dea udah ada tunang atau blum . Dia still ndak mao ngaku . Sampai ak paksa and akhirnya dea ngaku yang dea ada tunang . Furh ! Direct secara automatik airmata aku jatuh dgn deras . Aku tya dea napa dea tpu sama aku slama nee . And then dea cakap dea ndak mao aku kasih tinggal dea bhaa . Sbb dia telanjur sayang sama ak . Tlmpau sayang ak . Kekadang dea tguk aku dea engat sama arwah Lala . Xgf dea . Kwan2 dowank papied gak . Aku punya laa sedih . 

will be continue .. 


Back to top | @ 11:40 AM


Friday, March 18, 2011

10.53AM ... 4 hari sdah kami break and aku rasa sunyi . Hp aku nada udah bising2 sbb sms atau kol . Huhuhu . Aku ndak tau laa mcm mana aku mao cakap perasaan sebenar aku skg . Susah aku mao cakap . Aku udah penat if gini2 jaa pasal c wanno kan . Padahal dia langsung ndak pikir pasal aku swa . Naa . Ok . 

11.09Am . Aku mau kongsi satu cer sama kamu nee . Emm . Ada satu hari tuh kan aku break ama wanno . And then Saidah kasih kenal aku sama satu lelaki tuh . Bf c Saidah punya kawan . Huhu . Tym aku besalam sama dia bgtau nama , aku tguk mata lelaki tuh cara dea tguk ak . Huh ! Make me cair . Damn nyaa . Tapi ak tetap ndak mao ngaku yang aku minat dea . Baa . Sana jgak aku break ama Wanno . Xkan terus2 pulak . Huh . Dowank bwa stayy d umah Bf c saidah . Kami nek motor . Aku suka cara lelaki tuh . Yang cool nee . And then ada satu hari tuh tym Wanno ada sini ngan dowank Pepep yang dowank check in tuh , naa . Sana lhaa aku kapel balik ama c wanno . Actually b4 tuh hari lei aku kena bawa kapel oleh bf c saidah punya kawan tuh . Cuma aku ndak pasti ngan keputusan ak . Tym aku d bilik ama  c Wanno tuh kan trus dowank Saidah kol aku bhaa and then bgtau yang dowank ada d bawah tggu ak kat api-api . Tapi ak ndak dapat join . Sebab aku lebih bersama Wanno tym tuh berbanding sama dowank . Ituh buduh aku laa . Sebab aku ndak sangka smpai mciam nee skali bhaa . Naa . And then balik2 lelaki tuh cari ak . Aku malas mao sebut nama lelaki tuh , biarlah rahsia . Aku just mention nama dea as "A" jaa laa . Punya dea kecewa aku ndak join dowank clubbing . Baa . Aku mimng ndak mao masuk lei tmpat tuh since ak balik sama Wanno . 

11.25Am .. Okee  . Now see what ? Aku break ama c wanno udah and ini yang terakhir kali swa nee  . Aku punya feel now ndak udah berapa sedih sejak ada kawan2 d sekeliling aku . And ada c "A" jgak . Hahaha . Sejak aku ndak udah ama Wanno aku luangkan masa aku tym malam jalan ma dowank . Sanggup dowank amik ak d umah . Kemarin adalah kenangan paling happy buat ak . Ok gini , aku terkejut bila aku tau c "A" nee mau khawin swa bulan 5 nee . Rupanya dea ada tunang swa . Aku tau pon dari kakak dea , aku ndak sangka aku kenal betul sama kakak dea nee . Ipar besties aku . Naa . Aku ndak tau napa aku boleh nangis tym tuh . Kenapa dea tipu aku ? Apa salh aku sama dia . Lepas aku tau jaa cer tuh aku suruh dea p umh malam tuh jgak lepas dea habis kerjaa . Jam 3 pagi dea sama bf c saidah datang . C kenny nama lelaki tuh . Aku ndak tau nama tgn aku begegar mao tampar dea . Lepas tuh tym aku tya dea , c kenny cakap bincang tmpat lain . Aku masuk rumh , tukar sluar amik baju . Trus kami ramai-ramai check in d Putatan . Tym dowank Kenny kasi tggl aku sama dea dalam bilik tuh , sana aku tya dea . Aku ndak tau napa aku sedih and airmata aku jatuh . Dalam hati aku napa aku must sedih ? Yeashh aku akui aku mmng kapel sama dea . Tapi aku blum ada perasaan sayang sama dea . Tapi yang malam tuh aku ndak tau napa aku sedih . Terus c "A" gitau aku , smua tuh ndak betul . Tmbah aku layan tmbah aku sakit hati . Huhu . Dia kasih sama muka aku mciam arwah . Xgf dea . Huh . Sedih aku trus . Cean baa arwah meninggal . Then aku cakap ngan dea aku ndak suka bila dgr cerr dea mao khawin bulan 5 nee . Trus dea cium dahi aku . And dea peluk ak . Aku serius shyt ndak tau napa aku cam tuh . Xkan aku falling lei kan ? Aku ndak mao lei mcm tuh . Langsung ndak mao . Naaa . Trus dowank Kenny masuk balik tuh bilik . Sna kami ambur . Best cerr sama dowank . Aku suka motor dowank . First kenal motor warna lain . Then slalu hangout sama dowank , trus warna lain nee . Dowank cat warna fav aku lei tuh ama saidah .Purple ~!! 

11.37Am .. Tapi aku akui sayang aku sama wanno masih ada . Now kami texting , and dea gtau mimng dia happy skg . ada kawan sekeliling , futsall every nite , xda tekanan , xda sakit hati . Skg baru aku sedar mciam mana dea punya life skg tnpa aku d sisi dea . Mimang dea happy laa . Tapi ak ? Even aku sama c "A" tapi susah tuk aku lupakan kenangan sama wanno . Telmpau sweet bhaa tuk aku lupakan . :'(

2day aku buat meet up d wardrobe cafe , warisan . Aku mao luangkan masa sama dowank sbb bsuk aku balik papar daa . Naaa . Ok laa , mao p besiap luk . Daaa ~~~~ 


Back to top | @ 8:45 PM


Thursday, March 17, 2011

8.13PM ..Aku merasa diri aku sunyi sekarang . Huuhu . Xada lei gelak ketawa dia aku dgr lepas nhe .
Aku betul-betul lemah and putus asa dari terusan kapel . Lama-lama aku muak udah ama lelaki taw . Eee. Aku ndak mao sampai gituh pulak . Astgaa . Ndak jgak bagus kan . Kenapa aku dapat lelaki yang akhirnya ujung2 aku ndak kan layan lagi . Dulu , mimang salah aku tym kapel sama Shukri . Naaa . Aku teropot skandal sama dea . Bhaaa . Apa ndak . Aku ndak tahan kena pukul oleh dea . Masalah kecil boleh jadi besar bhaa . Aku mana tahan ip mcm thu terus . Dia mimang bagus laaa . Sanggup bagi kenal aku sama family dia . Abng aku yang paling tua c Rafi mimng bekawan sama abng dea . Lpas tuh , dea sanggup behujan demi aku jaa . Yang aku hargai pasal dea nhee pasal dea kasi masak aku okee . Hehehe . Engat lei aku tym d umah dea . Tym d dapur aku tolong putung2 bwang , cuci piring . Owes stayy umah dea nee . Mamy dea rapat tul sama aku . Mamy paling sporting laa mamy dea . Aku suka . Hari demi hari aku makin rapat sama keluarga dea . Kerja aku sama mamy nyaa mengumpat jaa . HAHA . Best laaa . Smpai orang khwin pon mamy dea pksa aku ikut . Kecik hati mamy dea ip ndak ikut dowank . Tema warna tym tuh purple . Heheh . Engat kenangan kami dlu mmng sweet laa . Kalau ak malas mao balik papar , tido jaa umah dea . Mamy dea open . Bapa dea kenal sama dady . Naaa . Tapi sayang hubungan kami ndak lama . Orang nmpak jaa dari segi kemesraan kami mciam lama swa . Padahal kami hnya bertahan selama 5bulan jaa . 

8.27PM .. Ok now aku start rindu c Wanno . Dea kapel aku yang ke2 yang pernah kasih masak aku . Huhuhu . Naaa . Tadi tym cerr pasal wanno ngan saidah , trus aku engat tym aku suap Wanno makan pizza dalam kereta perdana kakak dea . Kami dlu rapat habis . Aku , Umy, Saidah , and yupies . Mimng rapat . Owes muka kmi stayy gerai dea . Naaa . Cepat kan masa berlalu ? Ndak sangka . Aku ndak taw udah mciam mana mao ketawa atau sedih skg  . Telampau penat swa aku kecewa untuk lelaki . Dwank ndak pernah rasa apa aku rasa skg nee . Naaa . Biar ak jaa yang pendam perasaan nee . Even aku ok dpan kawan kwan aku tapi dalam hati aku , HUH ! Hancur , sedih , hmpa , segala-gala perasaan ada yang bercampur aduk . Huhuuhu :( . Sedih saian . Ndak paaa . Saya hanya mmpu bertahan setiap kali engat detik sama dea . Huh   ! Tadi kol dea , hnya untuk bagitau dea aku rindu betul sama dea . Tapi dea  ? Apa ? hanya mmpu cakap ok . Naaa , ndak pa bhaa tuh . Sudah itu perasaan dea ama aku . Dia udah buang feeling sayang dea sama aku jauh2 ~! 

8.33Pm ... Ok ~! Saya hanya mampu cakap lepas nee , saya rasa mao kapel sama pengkid laa . Matciam? Hahahaha . Maka-maka sama jwa bhaa . PK nee ada jwa yang bg kecewa . ACHING ! hahaha . Sorry aa sepa yang terasa . Cuma ini luahan aku jaa pasal PK . Sebab ak pernah merasa ini tym kapel sama 1st PK . C neil budak keningau . Tym kenal sama dea tym kami ada tournement d stadium . Anuhh . Squash punya . Aku lawan daerah dowank . Durh . Sama jwa bikin sakit hati bhaa . Senang cerr ndak payah kapel . Hahaha:)

Ok last udah nee aku mao cakap . Ermm . Punya aku happy tadi jalan sama dowank piyo , saidah , and c memey . Maciam budak2 betul kami . P main kereta (daytona) . Hahaha . Lumbhaa . Ntah berapa round sampai ada owank join mao lawan kami . Hee . Tym pakai advance tuh yang aku kala . Aku mmng ndak pndai pakai tuh benda . Aku biasa pakai Beginer . Hahaha . Best laaa . Thnks to them yang udah kasih happy  saya todayy . Yaiii ~! Sempat take pix sama dowank tym jalan :) --------------->>>>>











Back to top | @ 5:51 AM


Wednesday, March 16, 2011

16MARCH2011 hari paling gembira bersama teman-teman kuh . Mereka laa yang paham aku and selalu kasih hilang tekanan aku . Huuhu . Maciam2 kami buat tadi . First , stayy bilik d api-api and then kami p makan d "AYESHA CONER" d WATERFRONT . Lepas tuh p buy tiket wayang . Wayang hantu . Best laa jugak . While waiting muvie main , kami p k.box . Huhuhu . Lagu jiwang and r&b songs kami antam . Naaaa . Check in d api-api .

....1.00AM . Kerinduan melanda diri aku . Huuhu . Aku miss dea . Tewda lagi panggilan "sygs,chenta,dear,gemuk,wifey" yang aku akan dgr selepas nee . Aku alone without him . Huhuhu . Mish tym dea belai aku b4 sleep . Huhuhu . Smua tuh hnya tggal kenangan buat ak . 15March hari terakhir hubungan yang kami jalin . Huhuhu . Aku pasti selepas ini xda lagi peluang yang aku akan dapat . Aku akui mmng salah aku laa sbb ndak buang tuh gmbar aku sama AWIE . huhu . Aku cuma insan biasa yang ndak lari dari kesilapan . Huhuhuhuhu .
huhuu . Aku tlmpau sayang bha sama dia . Kenapa dia ndak paham ak ? Stgaaa . Eeee . Jujur laa mmng ak masih sayang sama dia . Xkan pulak mao benci kan ? Even ak cakap ak benci naaa . Ego ak jaa tuh. Huhuhuhu :'( . Xpa . Myb ini yang terbaik untuk kami bedua . Daripada ak trus menyiksa dia and kasih sakit hati dea kan ? Naaaa . 30Januari hari yang paling bermakna dalam hidup ak. Myb ak ndak layak jadi gf dea . Huhuhu . Its okee , aku hnya mmpu brdoa untuk dea supaya dia dapat cari yang jauh lebih baik dari ak . Biar dea happy ngan life dia . Tadi ak col dea tya dia d mna . And dea jawap ak yang dia baru balik dari picnik sama PRAA . Nada sora dea mciam dea happy. So , ak hnya mmpu pretend seolah-olah ak ndak da masalah and ndak sedih . And yang paling buat ak sedih bila dia cakap dea mao balik sama SHILA ! Fuhhhh . Fuck laa ak rasa nhee . Tapi itu swa menjadi keputusan dea . Ak boleh buat apa ? Matciam downk kawan-kwan slalu cakap jangan sedih KAWAN masih ada . Aku ndak leh lupa dari start ak kenal wanno. Chatting sama dea owes . Dia pggil ak CHUBBY YUMMIES . Texting sama dea . And akhirnya kami kapel smpai lhaa hubungan kami renggang . Nhaaaa . And now ? BREAK jalan terakhir . Huhu :( . SABAR SOPEK !
Aku penat swa bgini . Aku pikir pas aku dapat wanno hidup ak akan jauh berubaaa . Now ? Naaa . Tidak apa . Saya sabar . Tidak mao nmpak lemah dpan dea atau kawan2 kuh ! EGO SAYA DATANG BALIK.

1.17am ... okaiii . Sampai sini jaa laaa . Mao balik bilik and bobo !!!


Back to top | @ 10:20 AM


Tuesday, March 15, 2011




Naaa . D rumah on9 . Tguk2 album . And suddenly airmata aku jatuh setelah melihat gambar bersama siblings kuh . Huhuhuhuh . Naaa , since smua berubaa , teda lei check in setiap minggu , teda lei gerakan malam . Hurm . Ntah laa bila lei dapat kumpul mcm dlu . Kami now owes gak gerakan . Tapi ndak cam selalu . Aku kena kontrol udaa . Lau kami gerakan pon , aku rasa ndak happening ip nada umie . Dia now jauh berubaa . Aku ndak taw laa sama dea . Eventhough dea berubah pakai tudung , yang ama mengecewakan aku ialaa ip kami smoke . Dia nun suruh kasih lari asap supaya ndak kena sama dia , kalau dia member paham jga bha . Adeh , ndak saya suka . Nasib dea besties . Lau ndak aku maki udah . Dia kena engat . Jangan mentang2 dea udah beruba , dia mao buat gituh . Dia kena engat gak sebelum nee , dea pon cam kami . Mabuk d Avatar . Naa . Sorry laa umie aku cakap mcm nee. Nih laa apa yang aku rasa dalam hati aku skg nhee . Aku sedih betul smua ndak pndai kumpul udaa sama sama . Yang bikin aku kecil hati pulak ialah . Kalau kao kami bawa kuar , ada jaa alasan. Tapi aku slalu dgr kao hangout sama BESTIES kao yang satu tuh . Engat umie . Kita sudah di jadikan 4 orang BESTIES . Wajar laa kalau aku jeles tguk kao sama besties kao tuh . Sama kami ada jaa alasan . Mana swa kao yang dulu ? Selalu hangout sama kami . Huhuuuu . Now aku paham erti persahabatan . Naaa . Tapi now , jarang swa ada persefahaman antara kami . Kenangan bersama mereka :'( ---->







Back to top | @ 2:09 AM


Monday, March 14, 2011






Aku rindu setengah mati kepada u ! Sungguh ku ingin kau tahu ak rindu setengah mati ... Aku rindu.
Naaaaa . berlagu lei nun ak :( . Huhuhuh . Melihat post dea tadi membuat ak sedih . Huhuhu , sungguh dea tahu mcm mana laa perasaan ak skg neee . :'( . Aku betul2 rindu pelukan dea .
Now . Kami jarang betext . Dlu ip dia ndak ada krdt , dea try cari untuk text ak . Now ? huhuh .
...Tersenyum lha saat kau mengingt ak . Kerna saat itu , aku sangat merindukan mu . Dan menangis laa saat kau merindu kan ku kerna saat itu ak xada d samping kau . Tetapi pejam kan lhaa mata indah kau itu kerna saat itu aku akan berada selalu di dekat kau kerna aku sudah ada di hatimu untuk selamanya . Tiada yang tersisa lagi untuk aku selain kenangan yang indah bersama kau . Mata indah yang kebiasaan aku melihat keindahan cinta , mata indah yg dulu adalah milik aku kini terasa jauh meninggal kan aku . Keindahan terasa kosong tanpa keindahan dari kau . Hati , cinta dan rindu aku hanyalah untuk kau WANNNO . huhuhuhu :'( . Berjauhan dari mu adalah satu penyiksaan untuk aku . Cinta dari mu tidak akn membebaskan ku . Bagaimana mungkin aku terbang mencari cinta yang lain ? Sebab sayap2 ku telah patah di sebab kan kau . Cinta dan kasih kau akan tetap tinggal bersama aku.
Aku ndak akan pernah dapat menemukan cinta seindah cinta dari kau .
Betapa aku merindkan kau saat ini dear . Aku akan selalu bisik kau smpai kau bosan hanya untuk mengatakan aku rindu setengah mati sama kau . Kenangan jalan hujan2 pegang tgn kau cari saidah itu adalaa kenangan terindah buat aku . Di saat kau memeluk aku dan mengatakan kau menyayangi aku dan aku ada laa milik mu terasa dunia ini aku yang punya . Tapi mana sudah semua tuh ? Terasa begitu cepat . Hubungan kita sudah tidak seindah dulu .
...Cinta adalah sebuah kata sederhana yang penuh dgn ribuan makna . Cinta hadir di setiap diri manusia . Cinta diberikan untuk kebahagian ? Ada ka ini yang telah di berikan kepada ak ? Tetapi aku hanya merasa kan dgn begitu sekejap . huhuhuhu ~!! That day i meet you , covered in my battle scars , bleeding from the wounds others had delt to me . I look toward you to see you smiling at me . I saw hope in your eyes , somethng new , somethng strange . Going unconscious i saw things i've never saw before . I saw love from you dear . You mean more to me than you think sayangs :( .
Naaaaa . Ayat nhee bukan laa ayat yang brand new tapi keluar sendiri dari hati . Aku hanya ingin kau tahu wanno mcm mana sayang aku sama kau . Dlu , lepas ak break sama Awie , susah untuk aku menyayangi diri kau . Tapi ntah dari mana sayang itu muncul secara tiba-tiba . Telah aku berikan segala kasih dan sayang aku untuk kau dan aku harap kau menghargai aku . Dulu kau pernah berkata kau mula jatuh hati dan sayang sama aku tetapi aku bukan milik kau tetapi milik awie. But now what ? Aku kini menjadi milik kau . Hanya sekejap aku merasa kegembiraan . Aku sudah tidak merasa kenal sama kau lagi since kau jadi pemarah . Mana wanno dlu ? Mana ?! Begitu cepat kau berubaa . Dulu , kau slalu manjakan aku . Now aku tidak merasa kau mempedulikan aku lagi . Betapa sakit and sedih aku rasa ~~ . Huhuhuhu .


Back to top | @ 5:52 AM


Sunday, March 13, 2011

Huhuhu . Hari demi hari , aku merasa diri aku sudah tidak di pedulikan lgi oleh dea . Dia udah tidak seperti dulu . Aku merasa mcm dea udah dapat pengganti baru . Dia udah ndak mciam dulu . Aku ndak tau napa aku merasa hubungan kami semakin renggang . Eventhough dea bagi aku peluang ke3 ini tapi ak tetap merasa berbeza . Kami ndak semesra and serapat dulu . Huhuhu . Punya sedih . Dia taw kha tuh aa apa yang aku rasa nie . Kalau laa dea taw apa aku rasa , apa pendapat kamu ? Dea akan berubah seperti dulu kaa ? I dont think so . Its make me hurt . To many tears udah aku bg keluar . 30.01.2011 hari pertama kami kapel . Now kami kerap begaduh . Jarang udah ada persefahaman antara kami. Ndak tau smpai bila lei hubungan kami nee . Aku rindu cara dea layan ak . Kalau ak merajuk, dea mesti kasi beli ak coklat . He so sweet . Dulu ~~~ Now ? Dea ndak udah selembut hati , penyabar mcm wanno ak kenal sblum nhee .


Back to top | @ 9:23 PM


Friday, March 11, 2011

Ok . tonight at 9.45pm dea bawa ak break . Aku ndak sanggup . Aku masih sayang dea bhaa . AStgaa . I got a fmly prob bhaa . Napa dea ndak pndai paham aku udah matciam dlu ? Mana wanno ak kenal dlu? Dea mmng 100% berubhaa . Dlu ak slalu kasih lepas sama dea , dea masih paham ak . Now? Tdak lagi . Yang ada aku kena marah . Text dea tadi betul2 tekena d hati ak . Dea cakap dea bosan udah sama aku , muak sama aku . Huhuhu . Aku ndak sangka sampai matciam tuh skali dea boleh cakap sama aku. Huhuhuhu , napa msti mcm nhee ? Apa aku mmng buakn perfect untuk d jadikan gf dea ? Huh ? Napa stiap kali aku mesti mao titiskan airmata . Aku sayang kau SAFUAN SALIM !!!!!!!!
Apa aku msti trima keptusan dea yang ke2 kali ini ? apa aku mesti kasih lepas dea ? apa aku mesti lupakan dea ? apa aku msti mulakan hidup baru ? and buka kan hati aku untuk orang lain ? Eeee . Aku ndak sanggup udah . Please lhaa . Kenapa dea berubah betul ???! Apa mmng dea btul2 udah ndak sayang ak ? Dea ada pengganti lain kaa ? Betul kha dea muak and bosan sama ak sdah ? Huhuh . Knpa dia mtcim tuh ? Dea ndak taw kaa apa aku rasa setiap kali dea cakap gitu sama ak ? Eeee . Saya ndak mao bhaa . Tapi day by day aku harus kehilangan dea kan ? Errmm . What should i do now ? Aduiiiii . Ermmm . Harus kaa aku kasi lepas jaa dea pergi ? Tapi ip ak kasih lepas dea skg , myb its good for me . Kalau ak masih ndak kasi lepas dea pergi , myb nnti tmbah byak kenangan aku sama dea and ituh akan menyebabkan lagi sukar ak kasi lepas dea . Tapi , aku blum siap mao bg lpas dea skg . Huhuhuh . Aku terlalu sayang sama dea baaa :'(
Huhuhuhuhu ~~!!!!


Back to top | @ 6:18 AM


Thursday, March 10, 2011

Huhuhuhu ~~~~!!!! Punya aku rindu saat2 bersama Quency . Now ? Smuanya berubha dgn begitu cepat . Aku ndak taw apa mao jadi sama nhee team . Huhuhu . Kenangan kami terlalu indah buat aku lupakan. Clubbng sama-sama . Hangout stayy kedai keling smpai pagi . Check in . Shopping sama-sama . Skg tuh xada udah . Umie udah ndak mciam dlu . Ndak masuk clubbing swa . Dea insaf udaa . Bertudung okee ? . Saidah pulak . Bz slalu . Jarang dapat kuar . Kalau ada tym pon , ak yng ndak ngam tyming mao kuar sama dowank . Aku pulaa ? Naaa . No komen . Aku kuar jgaa tp buat smntra nee nda laa . Antara kami ber4 ,nada udah sepahaman . Tgk , mtciam masing-masing ngan life sndiri . Umie ngan besties dea yang dlu udah . Aku sgt kecewa sama Umie yng ndak engat udah nee team . Tapi ak paham now myb dea ada masalah ama bf atau kluarga . Aku tggu saat kami akan bkmpul balik . Huhuhu . Gmbr kami ak rasa last chek in sama-sama ini laaa . Huhuu .



... Sedih siiioooott ~!!!


Back to top | @ 7:37 PM




... Ini laaa c Wanno . Chenta saayaa laa kunu . Aiseh . Smalam kami bekuling . Punya laa sweet sora dea burh . Feel mao peluk jaa dea tym tuh . Eeee . Aku mmng happy sgt lhaa tym dea cakap dea bagi ak peluang . Cuma now , ada perbezaan sikit . Dea kontrol ak . Ndak leh jalan swa kalau dea ndak suwuh . Tggu dea trun , baru lha ak boleh trun nee . Ermm . Naaa . Aku boleh buat apa kan ? Sudah sayang mcm mana gak . ACHING ! Hahahaha :) . Errmm , tapi yg lagii berbeza , kami keep on gaduh . Naaaa . Mateyy laa . Ndak tau smpai bilaa . Stagaaa :( . Saya namaw gaduh bhaa actually. Kindetssss :( ~!!! Huhuhu . Make me feel so hurt , bhaaa . Nnti ak smbung kae . Astgaa . Baru ak sedar gambar ak sama Awie masih lei ak p simpan bhaa . Ermmm .


Back to top | @ 5:56 PM


Saturday, March 5, 2011

Huhuhu . Saya happy nhe hari . Huhuhu . Dea jadi milik saya lagi , xsangka yang dea bagi saya peluang kedua . Huuhu . Cintaa saya wanno . Aching . Hahaha :) Aku rasa aku lha orang paling bahagia skg nheee . Hehehe . Tadi saat ak sama dea , dea genggam tgn ak and dea peluk ak . Dia bemanja sama ak . Huhuhu . Smua thu luar sangkaan ak . Aku sayang dea and ak ndak mao bg lepas dea. Tadi dea check in d api-api sama dowank pepep. Huhuhu . Aku tlng kasi check in dowank . Now baru ak perasan . Stiap kali kami kapel mesti d hotel 1st tym pon gituh . Now pon . Huhuhu . Ok dech . Nanti ada cerr lei saya post kae . Jarang buka nee blog . Adios ~!


Back to top | @ 12:05 PM






[url=http://glitter-graphics.com/myspace/text_generator.php][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/l.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/o.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/v.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/e.gif[/img][img]http://dl3.glitter-graphics.net/empty.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/a.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/w.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/i.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/e.gif[/img][img]http://dl3.glitter-graphics.net/empty.gif[/img][/url]