Now & Forever ♥
Now & Forever ♥





Disclaimer

Welcome to http://sopekchubbybabaltubal.blogspot.com/
No Spamming & Ripping , please :D
Other than that , Tag B4 leaving
Lastly , Stay And Enjoy , PEEPOS !

-

Me Love

Archives



Credits


Designer/Editor : Toxicatears11
Basecode : & - nameless
Host: Blogger

Wednesday, May 25, 2011


Huhuhu . Semalam aku ndak dapat tidur sebab pikir pasal bie jaaa . Aku ndak sangka bie tipu aku slama nhee awww . Dea masih lei sama dat gurl ~~ Men aku sedih bila aku tau . Luar jangkaan aku bha bie buat mcm nheee . Huhuhuhu . .Punya sandi . Hari thu aku ada nmpak text dalam hp dea dalam part checkin . Aku tanya bie tuh sms bila , dea cakap lama sdah . Huh ? Aku sabar . Lepas thu , aku nmpak lei hp baru bie . Rupanya bie tipu aku tym thu . Dea cakap thu hp dea beli sendiri . Tapi apa ? Perempuan thu kasih beli dea. Sakit tul hati ak . Then nmpak gmbar dalam hp thu  . Aku tanya dea bila thu gmbar . Dea cakap lama sdah . Padahal hp thu baru dea beli . Xkan gmbar thu lama . Ndak masuk akal langsung okee ??!! Aku bkan bodoh. Ndak sangka tul aku bie boleh tipu aku sampai mcm nhe . Dia tidur bhaa sama dat gurl . Ndak sangka betul akuu . Furh  . Aku kecewa jugaa sama kawan aku ndak bgtau aku perkara sbnar sblum nhee . Mcm owank buduh aku tggu bie datang p umah saidah kemarin . Tapi apa ?? Dia buat aku tertunggu dea . Akhirnya aku mengambil keputusan untuk break sama bie . Sampai bila aku mao tahan kena tipu and kna kasih dua kan? huhuhhuhu . Hanya menangis yang mampu aku buat . Ndak pa , hari terakhir aku sama bie , malam thu . Aku mengidam mao makan masam2 nhee . Kami p tg aru laa . Kesian gak bie tguk ak . BAA , ndak pa lhaa . Aku merelakan udah dea pergi kalau itu kebahagian dea . Kebahagian aku ? Cari sendiri laa kan ? Huhu ~~ tym aku tau smua cerita sbnar pasal bie , badan aku lemah sgt . Macam mao tersandai jak atas lantai nhee. Tapi ndak pa . Aku menangis sepuas hati aku jaaa . Huhuhuh .
Sampai skg aku masih ndak dapat lupakan bie awww . Byak kenangan aku sama bie . Paling ndak boleh lupa tym mandi laut dea angkat aku atas bahu dea . And part aku ndak leh lupa yang bikin aku mao nanges sangat tym kami check in . Kami men pukul2 pakai bantal and aku bagi gelitik dea . Smpai kami bekejar bhaa . Bubui and emma nmpak kami tym thu . Huhuhu . Ndak pa , dendam nhee aku pendam jaa . Myb betul cakap kawan aku , berdoa jaa . Aku sangka kepedihan and kesakitan aku nhe ndak da lei lepas aku sama AYUP . Rupanya bie pon buat saya mcm thu . Furhh . Ndak apaaaa . Cukup laa . KENNY WONG TET SOON , hope kao kasi halal jaa semua kae . Spending tym wif you make me so happy . After dis , aku mao kasih bz udah diri aku . Aku ndak mao tlmpau pikir udah pasal nhee . Tuh laa aku ndak berapa yakin mao kapel . Sbb aku takut kalau aku betul2 sayang tuh owank . Nnti bila udah aku sakit hati , nhaa boleh bawa dendam buat aku . Bhaa , myb c Vianna tuh terbaik untuk dea . Dapat bagi dea apa jaa dea mao . Yang aku ? HUHUHU . Ndak berduit mciam dea . Ndak merokok mciam dea . Ayu mcm dea , pndai jaga kenny . Fuck jujj ~~~!!!! Its okeeee .
Nhe gambar aku palink last sama bie . TINGGAL KENANGAN ~~~~ 

21/MARCH/2011 - 25/MEI/2011 .

THE END

BUNGA VS CHENTA


Back to top | @ 10:45 PM


Tuesday, May 24, 2011

12.39am .. Hoho . Aku ndak sangka sampai bila aku mampu bertahan kena buat mciam nih . Ndak tau smpai bilaaaa awww. Hohoho . Dea byak kali udah tipu aku . Slalu dea cakap aku yang tipu dea , aku curang sama dea . Tapi apa sekarang ? Semua tuh ada pada diri dea . Bukan sama aku ~! Argh . Dea tipu aku . Dea masih teruskan hubungan sama xGF dea tuh c VIANA . arghhh . Aku ndak sangka dea boleh buat aku mciam nih . Padahal hari ahad tuh , dea bawa ak break . Tapi he keep on going cakap dea masih sayang ak and susah mao kasih lupa aku . Naaa , dea pikir ak ndak sedih ? Bukan senang aku mao kasih lupa awww. Jadi aku mengambil keputusan untuk teruskan hubungan sama dea and sampai laa hari ni aku tahu dea masih ada hubungan sama dat gurl . Tapi dea mao tapuk2 dari ak . Punyaa kimakk . Sakit tol hati aku tym dea cuba mao selindung lei kesalahan yang dea sudah terang-terang buat bhaa . Shitt nyaaa . Adeeehhh  . Hohoho . Aku ndak tau smpai bila tahap kesabaran aku nih tau . Aku minta dea pilih antara aku dan pmpuan ituh . Aku sanggup undur diri daripada menahan kesakitan hati . Seumpama aku menyeksa diri aku sendiri . Arggghhh . Sakit tul hati aku skg nih tawww . Aku hanya mampu bersabar , tggu dan lihat jaa lah apa akan jadi sama hubungan kami yang sudah mencecah 2 bulan lebih nieee . 



Back to top | @ 9:48 AM


Friday, May 20, 2011



11.25pm .. Masuk jaa jam 12am nih aku sudah genap sama dea . Awww , terlalu banyak kenangan sama dea. Aku ndak sangka sampai juga kami 2 bulan. Huhuhuh. Ndak sia-sia aku lepaskan kawan baik dea yang sudah tipu aku . Huhhu . Nhaaa , tadi hubby stayy umah mamy d kgfisher . Keluar good boy dea . Best sangat laa tguk deaaa . Huhuhu . Keluar budak2 dea tym main sama adik kesayangan aku c ACIE . Now , keberadaan ak d api-api bersama dea , membuang masa jap . Nada udah benda mao d buat nih . Dalam 2 bulan nih , byak kegembiraan and kesedihan yang aku alami . Ndak sangka masa begitu cepat kan ? Errr . Mao nangis pon ada jugaaa . Heheee . Eventhough byak penghalang kami , tapi ak try untuk pertahan kan jugaa . Aku ndak mao kehilangan dea . Biarpun kepercayaan ak kurang untuk dea , aku mao try untuk ndak pikir bukan2 pasal dea . Nhaaa , byak udah aku kasi susah dea . Aku ndak sangka dea sanggup buat apa jaa untuk ak . Hoho . Kadang2 pndai datang jugaa gylaa ak tuh . Paling lutchu sama dea nih kan , kalau dea sudah start BEJIWANGS. hahaha :) Pndai aku ketawa , sana laa dea kuyak . Heee . ILOVEYOU hubby :) 
Dea hanya milik saya jaa . Takut pulaa lau dea curang lei sama ak . Udah dea penah buat satu kali . Aku ndak mao untuk kedua kalinya lei dea buat . Ermm , saat ak tau dea kapel balik sama xgf dea , naaa . Sana aku rasa nyawa ak mciam mao tercabut . Aku ndak sanggup whaaa . Sayang aku sama dea udah terlebih . Aku namaw lei benci sama lelaki . Hohoho . Naaaa , cean dea . Duduk sebelah ak . Nmpak betul bha kepenatan dea tuh . Stun2 udah mata , tapi demi ak , dea sanggup bertahan . Hahahaha :D . 
Itu yang bikin aku sayang betul sama dea . Sanggup buat apa jaa asal aku happy . Tapi kekadang tuh , aku kesian jugaa tguk dea . Maciam ak nih terlalu memaksa dea . Nhaaa , aku mimang ndak pndai tutup manja ak tuh . Kalau sudah aku sayang sama tuh owank , macam2 udah perangai aku keluar . K laaa , penat sudah tgn aku menaip nih . Ip ada masa , aku sambung lei . Jarang jugaa aku buka blog aku nih . Tett ~~~~ Askum .



Back to top | @ 8:46 AM






[url=http://glitter-graphics.com/myspace/text_generator.php][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/l.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/o.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/v.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/e.gif[/img][img]http://dl3.glitter-graphics.net/empty.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/a.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/w.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/i.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/e.gif[/img][img]http://dl3.glitter-graphics.net/empty.gif[/img][/url]