Now & Forever ♥
Now & Forever ♥





Disclaimer

Welcome to http://sopekchubbybabaltubal.blogspot.com/
No Spamming & Ripping , please :D
Other than that , Tag B4 leaving
Lastly , Stay And Enjoy , PEEPOS !

-

Me Love

Archives



Credits


Designer/Editor : Toxicatears11
Basecode : & - nameless
Host: Blogger

Tuesday, December 27, 2011

8.24PM.. Sungguh aku tidak sangka dia buat aku mcm nih .  Tadi pagi dea memutuskan untuk suruh aku bagi gugur kandungan aku . And sekaligus memutuskan hubungan kami yang sudah kami bina slama 9bulan 6hari. Aku sedih ! Macm mna lah nnti hidup aku tnpa dea ? Anak aku ? Tnpa seorang bapa? Tnpa kasih sayang seorang bapa? OMYGAD ! Aku ndak sangka dea lari dari tggungjawab ohhhh. Aku betul2 lemah skg . Aku ndak tahu sudah mao buat mcm mna lei . Aku sayang dea slama nih. Telampau sayang sama dea , tapi ini dea bg aku. Astgaaa ! Luar jangkaan aku yang dea akan cakap kasih gugur kandungan nhee. Aku ndak mao tanggung dosa lebih byak. Aku ndak mao membunuh nyawa lei. Ya Allah, pemudahkan jalan untuk aku. Amin. 
Now , dea sdah ndak on hp mciam dea cakap. Dia akan lupakan aku. Dalam kandungan aku? Macm mna? Aku ndak sanggup ohhh. Aku betul2 mnyesal ndak dgr cakap mamy and dady. Now xda guna aku mnysal . Aku sudah HAMIL anak KENNY ! Myb saatnyaa aku kena cari kerja and bina hidup aku sndiri . Aku mesti kasi tguk dea yang ak boleh hidup tnpa dea . Airmata aku ndak habis jatuh bila engat apa dea janji sama aku. Dia cakap mao tanggungjawab sama aku. Aku betul2 menyesal ada perasaan sayang sama dea slama neee. Aku bharap sgt dea on hp and baca smua text yng aku hntar sama dea . Aku ndak tahu napa susah ak mao bnci dea . Tlmapu byak kenangan kami sama sama. Mcm mna kalau satu hari ak terserempak sama dea tapi dea sama pmpuan lain sdah? Tgn yang slama nee aku genggam erat, bdan yang slalu ak peluk , bibir , pp , mata, mulut and dahi yang slama nee ak kucup sudah sama orang lain? Aku ndak kuat sdahhh.  

:'(


Back to top | @ 4:32 AM


Sunday, December 18, 2011

Sungguh aku ndak sangka dea buat aku mciam nee . Aku ndak sangka dea sanggup menduakan aku . Aku ndak kenal sepa pmpuan yang text2 d number dea . Aku ndak sangka aku masih boleh d duakan lagi sama seperti tym dea menduakan aku sama c Vianna . Ok , hari thu aku cakap aku break kan sama dea pasal mao pergi rumah orng khwin jak kan ? Naaa . Tapi keadaan kami sudah okee . Tapi nhe kali ak yang bawa dea break . Aku ndak tahan sudah kena pijak2 smpai gini . Padahal hari rabu nhee genap 9 bulan kami . Ak betul ndak dapat tahan ohh airmata aku dari trus mengalir . Aku ndak sangka dea boleh snyum2 lagi bcakap sama pmpuan thu dpan aku . Astagaa ! Maciam aku ndak kenal sdaa sepa bf aku ohh . Ya Allah , apa nhee smua ujian buat aku . Udah satu pmpuan ndak da dalam hidup kami , now muncul lagi pmpuan lain . Yang bikin aku sakit hati , satu kerja lagi . Huhhhh ~~ No wonder laa sun2 slalu lmbat balas sms aku , ak kol pun kdg2 dea ndak menjawab ! omg !! Dalam keadaan aku yang mciam nee , smpai hati dea ~ Huh . Aku ndak mao jadi orng bodoh lagi merayu sama dea . Aku ndk mao dea pikir senang2 jak dea boleh buat aku gini . Aku udah ndak sanggup menduakan dea sbb aku sdar aku sgtsgt sayang sama hubungan nih . Tapi apa yang aku dapat ? Myb kalau aku yg curang , mciam mciam sdah ak kena kan oleh dea ? Huh ~ ! Dea pulak ? Aku tguk dea pretnding mciam ndak da yang berlaku okee . Huh ! b'suk dea p kerja , jmpa lei sama pmpuan thu . First2 pggl kakak laaa. Lama2 pggl sayang ~ . Lelaki yang slama ne aku trust , khianati kepercayaan yang aku bagi . No wonder laa terhegeh hegeh sgt dea mao kerja sana . Aku ndak sangka ada pmpuan yang dea mao d sana . Astgaa . Aku btul2 ndak tahan ! Kuat kan laa smangat aku . Astgaaa . Skg baru aku prcaya karma itu ada . Huh ! Just wait and see jak laa . Aku betul2 ndak mao kuntek dea lagi . Serius ! Dia yang buat salah , xkan aku pulak yang datang merayu kan ? Ndakk !! Nnti mesti dea pikir aku senang kena kasih bodoh2 kan ? Selalu aku tggu dea d umah mciam orang bodoh . Tggu dea lepas habis kerja datang umah . Aku ndak kuar p mna mna takut dea marah . Tpi ini jaa aku dapat ! PENIPUAN ! Dea bgtau sama thu pmpuan aku sama dea sda putus gara gara parents kami . Astgaaa . Apa lagi yang dea mao bgtau sama pmpuan thu ? Dea sngaja ka cakap mciam thu supaya dea dpat amek kesmpatan tuk curang ? Luar sangkaan aku . Slama ne aku pcya dea bz , tapi apa ? Huh ! Betul2 dua hati aku ohhh mao hidup sama dea . Aku ndak tahu mciam mna laa masa dpan aku kalau blum khawin sdah aku dapat mciam nee ? Apa lei kalau khawin kan ? Naa . 
Now aku duduk dpan komputer smbil jaga adik aku paling aku sayang . Kesian dea sakit . Aku mao nangis bila engat apa adik aku cakap tym aku cerr sama saidah pasal kalau aku sama sun2 khawin , aku mao tggl d umah kami sndiri . Trus adik aku cakap dea mao ikut aku tggal . Then aku tnya adik aku ne dea mao kaa sun2 jadi laki aku . Jawapan adik aku eya , pasal abng sun2 baik . Huh . Dea masih budak bhaa . Blum paham apa2 kan? Aku mao tguk jgak kesudahan hubungan aku sama sun2 mcm mna :'(


Back to top | @ 5:17 AM






[url=http://glitter-graphics.com/myspace/text_generator.php][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/l.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/o.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/v.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/e.gif[/img][img]http://dl3.glitter-graphics.net/empty.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/a.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/w.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/i.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/e.gif[/img][img]http://dl3.glitter-graphics.net/empty.gif[/img][/url]