Now & Forever ♥
Now & Forever ♥





Disclaimer

Welcome to http://sopekchubbybabaltubal.blogspot.com/
No Spamming & Ripping , please :D
Other than that , Tag B4 leaving
Lastly , Stay And Enjoy , PEEPOS !

-

Me Love

Archives



Credits


Designer/Editor : Toxicatears11
Basecode : & - nameless
Host: Blogger

Monday, January 31, 2011

Huhuhu , setiap kali tgk gmbar ak sama dea , buat ak sedih and mao nanges ndak mao bhnti . Aku masih sayanng deaaaaaa . Napa dea ndak pernah mao amik tahu keadaan ak ? Maciam slama ne ak jaa yang amik berat pasal dea . Aku ndak mao mcm nee . AWIENIZAM AKU HANYA INGIN KAU TAHU AKU RINDU SETENGAH MATI SAMA KAO . Rasa sayang ak sama kao blum lei pudar . Tapi ak tau mcm mana pon ak cakap nee smua , kao ndak kan pernah mao dgr kan ? Huhuh . Ndak kan pernah buat kita akan sama2 balik mciam dulu . Huhuh . Kenangan manis kitaa sama2 , dari 1st kita kenal smpai kapel , susah ak mao bg lupa . Naaa . Aku ndal taw lha . Kenapa ak mudah jaa trima wanno bawa ak kapel sdangkan sayang and cinta aku smua sama kao ? Aiseh . Jiwangs karat banar ak nee taw . Huhuhuhu . Naaa . Gmbar2 smua ada d blog nee ada lha smua kenangan ak bersama dea and mereka . Huhu . Suddnly ak mish dea ~! MEMEY !! Naa . Rindu sama dea . Kenangan dea . Tapii malas lha mao cakap pasal dea sdah . Hahaha . LUTCHU !


Back to top | @ 9:07 AM


Friday, January 28, 2011

Huhuhu . Sayang ak sama dea separuh matii . Napa akhirnya mcm nhee ? Aku mao bha balik sama dea . Huhuh . Aku hanya mampu sabar and menahan daripada mengalir airmata bab engat saat2 kami sama . Men truth or dare sama2 . Mangsa selalu ak and dea laa . Huhu . Pasni tym new year , sanggup dea bg kawan ak d luar daripada masuk p menarii . Naaa . Dia mmng cukup bagus tuk ak . Tapi ak ndak tau napa kami punya hubungan makin renggang start ak jauh dari dea . Huhuhu . Gelak ketawa dea and dea slalu sintak ak , buat ak rasa sdih ip engat balk . Pasni mesti tiada swa ak rasa smua thu . Ndak taw lha ip dea layan ak lei pasni . Bhaaa . Slalu stay ama member chuloo kan . Ermm . Kalau eya pon dia layan ak , thu pon lum pasti ip ak sedia udah taw lum mao bertegur . Bhaaa . Aku namaw bhaa nnti sayang ak balik lei and itu akan buat aku terus mengharap sama dea and susah untuk ak relakan kepergian dea . Nhaaa . Itu akan buat ak makin sakit and terus makan hatii . Cubalha ak ndak minta kasih lepas kan ? Msti ndak kan jadi mcm neee punyaa . Mimang salah ak jgak lhaa , Tieeewwww ~~~ . Adeehh . Aku yang minta lepas tapi ak jgak yang sakit hati . Huhuhuh . AWIENIZAM ~!!! . Sayang separuh mati aku sama kao . Hope pasni ak akan jauh lebih baik dari sblum nhee . Aku mao try tuk ndak terus menyiksa diri ak sndiri dgn engat kenangan kami sama2. Naaa .

... Durh , Paling byak nyamuk skg . Naa . Kenyang swa nyamuk nee makan darah ak yg termat fullblast manis nee . Aiseh . Hahaha . Bhaaa . Out luk !!


Back to top | @ 8:40 AM



Huhuhu . Aku break sama dea akhirnya . Napa bhaa asal aku udah mula sayang sgt sama thu owank then aku akan rasa sakit mcm nhee ? Huhuh . Aku masih sayang ma dea . Tapi ndak taw pulak dea mcm mana kan ? Huhu . Salah aku jgak minta lepas bha . Myb mmng ini dea mao . Dia pon ndak mciam Awie yang ak kenal udah . Huhu . Kami jarang jmpa , sms , calling . Ermm . Disana lha aku mula rasa sesuatu yang ndak di ingini akan berlaku antara aku and dia . Tieewww . Awie ~!!! Huhuh . Aku hnya mampu bersabar . Tapi ndak taw smpai bila ak hnya mampu bersabar mcm nhee . Huhuhuhuh . Ermm . Naa . Paling sandi lhaaa . Kenangan yang kami bina aku ndak pernah lupa . Air mata aku akan jatuh pabila engat kenangan kami . Stay sama2 , gelak ketawa dia , pelukan dea . Huhuhuh . Stay slalu sama dea . Huhuhu . Npa bgini ? :'( .


Back to top | @ 4:33 AM


Saturday, January 22, 2011

HUHUHu . Aku ndak percaya apa yang sudah terjadi sama kami . Aku rasa macam aku ngan dia ndak mcm dulu dah . Dia byak berubah . Dia ndak mcm dulu dah . Aku ndak taw napa dia cepat tul berubah . Aku sedih sangat2 . Aku taw , aku akan kehilangan dia . Tadi aku jmpa dia pon , bukan cam selalu . Selalu kami sama sama . Ermm . Myb dia ada yang lebih baik dari aku . Aku ndak taw napa dea cpat tul berubah . Aku sayang dia bha . Huhuh . AWIENIZAM , kao byak berubah . Since kao masuk balik skull , kao layan ak pon jarang . Aku tau lah dea bz ngan sukan2 . Huhu . Tapi DIA BERUBAH HABIS ! itu jaa yang mmpu ak cakap skg . Huhu . Ermmm . Myb kami ndak kan bertahan lama . Aku rasa , mcm aku ndak penting swa tuk dia . Ndak pa bha thu . Aku besa udah kena wat gini . Tieeewwwwwwwwwwww . Now and forever mcm blog ak nhe , myb itu hanya setakat kata2 . Huhuhu . THNKS jaaa lhaa .


Back to top | @ 6:49 AM


Saturday, January 8, 2011


Kemesraan antara kami berduaa . Yaii . Hahaha . Eeee . Byak nhee kenangan kami sama2. Maciam lesbian jaa . Dulu dea slalu datang rumah tym aku masih tggl d kingfisher . Adaa jak kerja buduh kami buat bhaa . Best lha lau engat kenangan kami . Hehe . 2day jap lei aku mao p Papar . Furhh . Tapi ndak taw mana kazen aku yg gylak nhee . Aku mao bawa dea p makan , dea pulak ndak da . Isshh . SAIDAH !! Mana kao shiyytt ?? Jarang suda dapat trun sama dea nhee . Dia slalu ada jaak lawak yg ndak masuk kod . Ermm . Dulu , lau ada orng khawin , aku mao karouke . Tapi mesti aku bawa dea . Ndak leh aku lau ndak ada dea . Kira kembar siam aku sdah nee . Mana ak , sana jga dea . Yaiii . Dulu kami gaduh pasal satu kawan jaaa . Dia rapat sama thu pmpuan .And aku ndak taw lhaa apa thu pmpuan cakap smpai aku sama saidah gaduh. Naaa . Akhirnya apaa ? Aku and Saidah baik jgak . Kami mmng ndak leh kena kasi gaduh . Aku paling lha pantang ip kami ada member , then suka2 atur kami . Pastu , kalau ada member kasi gaduh aku sama dea . Trus trng aku cakap , bukan kazen aku thu yg aku kasi tggl . Kawan thu yg aku kasi tggl . PUKIMAK lh lau ada orng mcm thu. And pantang aku , kan lau aku gaduh sama kawan aku thu , dea bawa2 kazen aku nhee . Eeee . Lemas ak trus . Boleh buat aku ndak suka swa tu truss . Harap2 lha xada orng mcm thu ! AMIN ~~ Out . Going back to PAPAR .


Back to top | @ 9:11 PM




Gambar di atas aku bersama kazen aku yang paling aku sayang gilak ! Ndak boleh ak berpisah sama dea . Furh . Apa lei lau ada orang mao rampas dia dari aku . Aku paling ndak suka lau ada orang suka kasi gaduh2 aku sama dia . Tieeeww ~ Eventhough kami gaduh itu ndak kan membuat aku benci sama dea . Sayang aku sama dia bup dea kazen aku. Huhuh . Nama dea Saidah . Huhuh . Dia kazen kembar ak . Ramai cakap kami sama muka . Bahh . Apa ndak . Tarikh lahir and tahun lahir pon sama . Bezanya , ak awal tguk dunia . Hahaha . 1 jam awal . Kadang2 dia bikin sakit hati jgak lha . Tapi aku susah mao benci dia . Aku ndak taw napa . Bhaa . Kazen ndak kan lha aku mao benci kan . Dia paham aku whaa . Tu yg aku ska . Lau kami gduh mesti aku akan nanges taw dia yang akan nanges . Bhaa . Ndak aku sanggup gaduh sama dea .

.... Cerr 2 pulak . AWIE ! Wajip ehh ada cerr pasal dea . Tadi kami ndak brapa ok lei . Pasal pa ? Pasal cara dia layan aku whaa . Aku ndak berapa ok . Masalah dea sama kawan , jgn lha smpai layan ak cam thu . Aku tahan2 akhirnya sampai menitis air mata aku . Furhh . Sayang bha aku sama dea . Ndak aku mao gaduh sama dea . Last2 minit baru kami ok . Bhaa . Apa ndak aku panas , aku kan jarang swa jmpa dia. Xkan pulak dia mao layan aku cam thu . Huhuh . Akhirnya dea peluk ak . Dia mintaa maap . Furhh . Sedih aku . Aku namaw bha jauh dari dea . Susah buat aku jauh dari dea . Aku ndak tahan . Selalu jaa ndak sedap hati aku lau aku d papar . Baa . Mana aku taw dea sihat kha ndak . Apa dea buat sini pon aku ndak taw apa . Emm . Tapi ak percaya dea lha . Mustahil dea mao curang sama aku . Aku ndak kan pernah kasi lepas dea melainkan ada benda yang buat ak terpaksa kasih lepas dia . Huhu . Hrap2 lha ndak . Tapi yg lucu dea , kami ndak taw apa tarikh kami kapel . Yang kami engat bulan 11 tahun 2010 . Hahaha . Byak kali bha kami gaduh . Smpai kami ndak engat bila kami kapel . Haha . ok lha . PEACE OUT !


Back to top | @ 9:58 AM


Saturday, January 1, 2011


Awww !! Im so sad when we are fight ! Naa. Kami gaduh lei tadi pasal Handphone ! 
Naaa . Mimang salah aku la coz kasi lepas sama dia . Aku tekanan bha bab c wanno lambat hantar thu hp sama aku . Naaa . Huhuh . Sedih tul aku skg nee . Swa lha aku ndak swa dapat jmpa c awie slalu pasni . Aku ndak dekat sama dia . Susah tul kapel lau aku jarang sudah d kk . Ermm . Sangs , bby cuma mao satu jaa bha . Paham bby . Bby engat sang dapat paham bby . Bby tekanan bha tadi . Stgaaa . Sorry lha lau bby ada terkasih tggi sora sama sang . Huhu. Last swa kita jmpa tadi thu . Punyaa sandi . Ermm . Bby mao dalam pelukan sangs bha 4 the last tym kita jmpa . Huhu . Sorry sangs buat kecoh keadaan . Bby ndak da maksd nhee . Adee . Bby jujur lha . Bby blum siap lei mao kasi lepas sangs . Tapi thu jaa lha . Bby hope you paham bby bha . Hurmm . And pasal dat guy . Staagaa . Bukan nya bby curang kan . I odie told eu kan the story . Kami juga kawan and ndak lebih . Sangs ndak payah lha mao pikir yg bukan2 bhaaaa . 

Huhuh . Semalam lei lha . Adeeh . New year ak lha paling ndak best . Stgaa .Ndak semeriah tahun lalu . Adee . Macam cpat tul masa thu berlalu aww . Sudah masuk 2011 .Huhu . Macam2 kejadian tym 2010 . Huhuh . Kenangan pahit and manis ndak pernah ak lupakan . Huhuh . Aku akan merasa sedih untuk ke3 kali bup bejauhan sama orang yg tersayang . Stagaa . Ndak pa bhaa . D papar , happy jak ak . Ada family angkat. Hehehe . Thnks to kak mimit yang sudi kasi tggl ak d rumah dea . Sayang kakak ketats2 . Hehe . 

Dady ! I miss you . Napa lha kan tym new year dady ndak da . Adee . Pastu nnti ak balik papar , pendaftaran bukan bapa ak bgi kawan . Aduiina . Pening kepala aku . Sedih lei ak . Tapi ndak pa , dea sudah janji nnti dea p papar jmpa aku and hantar duit belnja . Aku jarang lei nnti trun kk . Huhu . Mau berehat luk ak daripda mengasih tayang muka d kk . Hahaha . Ermm . I gonna miss you dady ! 

AWIENIZAM ! Im so soory kae sangs . Sorry sgt2 . Eventhough kita gaduh gini , tapi sayang me sama you ndak akan pernah berubah . Bby ndak mao kasi tggl eu and me ndak mengharapkan you kasi tinggal bby . Huhuhu . Im so sorry !!!!! ILOVEYOU sangs !


Back to top | @ 9:03 AM






[url=http://glitter-graphics.com/myspace/text_generator.php][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/l.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/o.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/v.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/e.gif[/img][img]http://dl3.glitter-graphics.net/empty.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/a.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/w.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/i.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/e.gif[/img][img]http://dl3.glitter-graphics.net/empty.gif[/img][/url]