Now & Forever ♥
Now & Forever ♥





Disclaimer

Welcome to http://sopekchubbybabaltubal.blogspot.com/
No Spamming & Ripping , please :D
Other than that , Tag B4 leaving
Lastly , Stay And Enjoy , PEEPOS !

-

Me Love

Archives



Credits


Designer/Editor : Toxicatears11
Basecode : & - nameless
Host: Blogger

Thursday, December 30, 2010

Arggahh ! Sakit aku datang balik nhee . Kimakk . Makanan ndak masuk dalam perut . Asal aku makan . ada jak aku muntah balik makanan ak makan thu . Stgaa . Napa thu aa ? Macam tym aku darjah 5 . Macam ada luka dalam perut ak . Sampai aku kena tahan d wad bhaa . Huh ! kena jarum yg masuk air thu . Stagaa . Lain bhaa thu . Sampai 1 mggu aku ndak datang skull nee . Eeee . Aku namaw lei mcm thu . Ckup sengsara ak tym thu taw . 
AWIE ! Huhuh . I miss you sangs . U owes make me laughing . Haha . Ada jak lawak boddoh you thu bha . Eeee . Sayangs you sgt2 chenta ! Aww . Muahhxxss d phantad la ! Haha . Ermm . Naa . Sgt2 . Terutama phantad you la and perut you bikin manang . Hahah . Bikin geli pulak cakap mcm nhee . Hahaha . 
Kao ! Naa . Saya ndak taw lha mcm mna mao cakap . Tieewww . Saya ndak mao kao tlmpau simpan harapan bhaa . Ermm you can see how me rite now kan ? I odie got him . So , hope paham jak lha can ? Me rasa u can find anther gurl that better than me bhaa . Im so sorry kae . Xada niat mao bagi sakit hati ataw apa2 laa . You pon baru break kan sama dea ? So ? Ermm . Ndak taw laaa cam mna mao cakap . 
Second ! Kao lei wahai perempuan . Stgaa . Bukan lha kan mao cakap apa . 
Aku jujur . Aku ada stgah ndak suka perangai kao . Kadang2 kin sakit hatii . Eeee . Tapi susah bha untuk aku benci kao . Aku sayang betul sama kao neee . Stgaa . Ndak mao bg lepas kao lha bhaa . TITIK ! 



Back to top | @ 12:44 PM


Monday, December 27, 2010


Semalam , tym ak makan d anjung , best2 nhe cerr ama c memey tba2 datang satu sms . Aku tgk awie yg sms . Happy sangat ak dia sms ak . Sekali ak tgk cara dea sms ak ndak mcm besa . Aku ndk taw napa ngan dea . Smpai ak merajuk pon dea udah ndak kisaa . Aku ndak taw lha apa mau jadi sama dea . Aku terkejut habis atas layanan dia sama ak nhee . Stgaa . Last2 dia cakap ada sesetengh perangai ak dea ndak berkenaan . Aku sikit mau give up cuz dea cakap mcm thu sama ak . Tapi ak sabar jak lha . AKu ndak taw maw cakap mcm mna masa thu . Ermm last2 dia minta maaf sama ak . Aku cakap lau dia ndak pasti dgn ak , patutnya dari awal dea ndak payah bawa ak kapel bha . Nhee dia bawa jga udah taw dia ndak pasti . Trus dea minta maaf  . Huhuh , sedih tul ak sama sikap dea smalm . Dia gtaw ak yang dia ndak suka tgk ak kuar malam2 . Stgaa , ndak bha ak kuar sudah . Stgaa . Ndak lha ak taw sama Awie nhee . Jap ok , jap ndak . EEE . Sakit kepala ak . Aku minta col dea smalam . Huhuhuhu . Sedih nyee suara dea . Cian gak ak sama dea . Huhuhu . Lekkk luk ak nhee . Aku tguk lei afta dis apa mau jadi lei . 


Back to top | @ 11:46 PM


Sunday, December 26, 2010





HALUUUU !! SOPEK HERE ~! MENGINGATI KENANGAN YANG ADA PADA MASA2 LALU ~

Huhu . Aku ndak taw napa aku engat kenangan aku dulu . Macam2 kenangan yg ada sama aku dulu . Rindu rasanya . And kekadang menangis pon ada . Astgaa . Ermm . Ok . Lets start time aku tggl d Kingfisher . Ok . Dulu , tym aku masi tggl sana , mcm2 kenangan yg ada . Erm , selalu stay Easy Way sama dowank 
Kj , Zient , Nique kalau malam . Then , pas p tuisyen , aku sama c Baby stay lei Farvis Restaurant . Stay kopi2 . Hahaha . Sama dowank Jason , Nazri , Arip , Zul , Sean , ramai lha . Sampai kami jadi pelanggan tetap sudah sana . Aku ndak leh lupa kenangan kami . Then , pas dady cerai sama mamy . Aku mmng ndak leh terima kenyataan lah . Sedih bha thu . Bah , tym thu ak mana terpikir apa2 . Aku tggl sama mamy lha . Mana aku mao tggl sama dady . Baa . Engat kawan kan . Bup lau petang2 aku selalu ikut dowank p main bola d taman kat Ujana . Kalau ndak main bola sepak , mesti men bola keranjang . Aku kan aktif bola keranjang . Hehehe . Pastu tym aku ada bapa tiri , aku selalu jek2 duit sama dea . Kekadang kena bg smpai 200 juga lha . Bahh . Then pinjam kereta Avanza . Malas mao pinjam tu Mercedes . Sebab ndak leh bawa ramai2 kan . So , pnjam tuh Avanza . Tau sudah bapa tiri aku thu kalau aku ndak kena kasih pinjam kereta . Merajuk ndak ketentuan . Sampai ndak mao makan . Hahaha . Kena ketuk pintu pon , still ndak mao jugak makan . Pandai la tu dia memujuk . Yang aku nih minta puji skit . Sudah kena kasih pnjam masih ndak mau makan . Aku mesti mao kena bawa makan di luar . Hahaha . Kesian bapa tiri aku . Baa . Kejam2 aku sama dia , pndai juga aku kesian nhee tgk dia layan karena aku. Tapi berbanding dia sama bapa ak , mesti lah bapa aku bha . No one can replace him from my bottom heart . Hakpuii lha !! Setiap hari duit jak kuar dari mulut aku sama bapa tiri aku thu . Haha . Kesian jugaaa  . Bahh . Gara2 ndak suka dia sama mama ak baa . 
Lepas thu , paling best tym aku darjah enam . HEHE . Keputusan UPSR ndak berapa ok lha . Aku dapat 
2A 2B 1C . Lepas habis UPSR , sekolah kami ada kan mcm2 aktiviti . Aku suka sgt tym kenangan sukan karnival . Aku ikut pertandingan bola keranjang . Hahaha . Palink best part kami lawan ngan rumah sukan yang lain . Aku kira pemain harapan la . Balik2 aku yg kasi shoot thu bola . Ndak pernah lha ndak masuk . Hahaha . Sekali lawan sama rumah sukan dorang Baby . Naa . Hahaha . Sana harapan c Baby lha . Mimang dowank taw asal aku berjmpa sama Baby mmng ada fight lha bah owank cakap . Lama mao gol . Haha . Sot nhee . Best sgt2 . Tapi rumah sukan dowank suka main kasar . Rumah sukan dowank c Acang pon mcm thu jugak . Hahaha . Lepas tuh , mau naik form 1 . Aku ikut lei sport yg satu . Squash . Best . Habis jak dari skull, balik tukar baju . Trus p training d stadium . Ermm start sana lha aku main PK . Aku ndak kapel sama lelaki . Sot nhee . Aku ndak taw apa mau jadi sama aku dulu . Haha . Ermm . Aku happy sgt tym aku tournament lawan keningau . Huh ~! Aku kasih kalah satu pmpuan thu . Hahaha . Dulu boleh cakap lha bup aku ndak gendut macam skg nhee . Huhuh . Paling aku ndak leh lupa tym c Saidah swing thu raket squash . Terkena dahi c Julie . Binjul trus . Panic kami smua . Huh ~! Mmng sengsara lha lau orang aktif sports . Adaa jak latihan . Jogging lha , apa lha . Huh ~! Sampai thu baju pon boleh perah bha owank cakap . Haha . Ermmm . And kembali tym skolah rendah punyaa cerr lei . Errmm . Tym sukaneka . Huh ~! Aku kena suruh ikut lompat pagar . Mati2 aku ndak mao bab ak taw ak ndak leh . Takut ak jatuh . Sekali cikgu suruh jak try. And akhirnyaa ak berjayaa . Aikknaa .Rindunyaa tym2 duluww . Tieewwwww ~~!!!!


Back to top | @ 12:35 PM



Naaa . Nhe pic kami yesterday . Tym kami shisha sama member lain d waterfrnt . Huhuh . Sempat lei kami kena take pix . Ehee . Thnks sepa yg amik gmbr nhee . Smart nhee . Aiseh . The 1st tym kenal dea nhe tym aku stay putatan sama dowank papied . Kami p kuburan arwah Lala . Member dowank awie . Then malam thu kami main satu game . Game thu d namakan game " TRUE OR DARE " . Lepas thu aku kena bha tym thu. Jadi c papied kasi kena ak . Ada kah dia suruh aku pegang tgn c Awie and suruh aku cakap yg ak suka sama dia and sudi kha c awie nhe kunun jadi kapel aku . Stgaa . Sot bhaa . Asal kena mesti aku sama c Awiee . Stgaa . Errmm . Then , tym kami mne gamne nhe kat api2 pon , sama jgak . Aku kena jgak sama c Awie . Kena suruh kiss d mulut c awiee . Stgaa . Naa . Lama2 , ak jatuh hati sama nhee jantan . Sot . Padahal , 1st thu ak lngsung nada hati and perasaan suka sama dea nhe . Aku ndak taw dari mna datang nhee benda . Sot !


Back to top | @ 1:47 AM


Saturday, December 25, 2010

Baruu jak tadi i meet him . Awww . Happy yang melanda . Haha . Sotness . Ermm he hold my hand and the tym he hug me b4 going back home . Awww . Sukeeee nyeee sayaaaa . Hahaha . Happy lha tadi jalan sama dowank  . Aku teramat happy . Ndak taw lha napa happy tul . Aiseh . Hahaha . Ermm . Kami p k.box mau dekat 2 kali . Hee . Byak masa ak luangkan sama dea tadi . Errmmm . He make feel wanna hug him yg ndak mao kasih lepas nhe bhaa . Hahaha . Ermm . Cean him just now . Sakit perut dea . Hahah . Susah jgak kalau owank kuat trip pantat idaman wanita . Tuh lha ketulahan . HAHA . Now im texting with him . Ngok nhe ank . Ada jaak lawak dia buat bha bikin aku ketawa . Aku suka tul stail dea . Kapel yg cm kawan . I mean ada maksd dea ak bmnja sama dea . Ada masa kami mcm member . Haha . Saya sukee . ILOVEYOUSAYANG .
Jap2! Ada gmbar kena snap tadii .








punya bidak muka aku sni . errm . tapi ndak pa bha thu . errmm . sayangs dea ketats2 . now im staying at humee . keburingan yg melanda habis nhee . shitt men . ndak taw mao p mana . mau jalan awie ndak suruh . yuhuuuu . dea ndak stay . kesakitan perut . ntah napa ngan perut dea . mengandung kali aa . ahaha .
ermm gtg lhaa . sorry .


Back to top | @ 8:03 AM


Friday, December 24, 2010

Yuhuuu ~~ u stall my heart bebeh ! Naaa ! ue songsang ! Wakaka . Cant frget the 1st tym kiita jmpaa . Aww and the first tym eu kiss me . Thnks 4 Chuloo . Aisehh . Terutama mummy PAPIED . Hahaha . Gara2 dea ak terkena ama c awie . Aiseh . Jiwangs lei ak . Semua post ak mesti mao jiwangs meh ? Wakaka ! Ermm . Aku ndk taw , tbatba jak terkena di hati aku bha c awie nhee . Sot . Ermm . And now , ak cuma mao dea . Aku ndak taw la napa dia terkena di hati ak . Sot kao awie . Kao berjaya merebut hati ak . Tapi ak ndak taw plak ak terkena kha d hati dea :( . Huuhu . Sms2 dea adaa jak buat ak ketawa . Sot . Hee :) . Naa . Next year ak aku d papar masih . Jarang dapat jmpa dia . Aku jarang sudah trun taw . Mau study betul2 swa nhee . Keputusan ak ndak buat senang hati parents ak . Huhuhu . Aku ndak taw lha kenapa aku cpat lupakan ejal . Padahal ak susah mau lupa dea . Myb ak terkna udah sama owank yg betul2 ak sukaa . Eeee . Tapi jujur sayang ak sama ejal masih ada . Tapi sikit lha . Bah  . Dia dapat lupakan ak . Kenapa ak ndak dapat lupakan dea kan ? Ermm . Hope bsuk awie trun . Aku mish tul sama dea . Aiseh . Supya apa kunun ak cakap mcm nhee ? aAlalala . Sopek2 . Kau tau kao sot kha ? Hehehe . Now menaip sambil layan lagu jiwangs2 nhee . Lagu Vierra - rasa ini , Dadali - di saat aku mencintaimu , Tamia - officially missing you ,
Krispatih - masih cintta , Intan Nuraini -Dilema . Eeee . Byak lha . Yang pasti jiwangss . Hahaha . Kalau mau di sebut , ndak lha tertulis cerr ak . Hahah . Aku kan loyal sama jiwangs2 nhee . Aiseh . Wajip thu . Ermm . Naaa . Tadi ptg kawan c ejal c p3 cerr ak pasal perangai ejal . Ejal mmng peramah and amik berat sama kwan2 dea . Dats y lha ak owes nmpak dia sama mmber dia . Tapi jujur kunun dea mmng layan dowank mcm mmber jaak . Duii . Aku dulu udah gtaw dia bha ak nhe peramah sama lelaki . Byak mmber lelaki berbndg pmpuan . Tapii apa dea cakap ? Dia ndak suka kan ak sama lelaki . Dulu pon tym ak terjmpa c wan tete ak p salam dia . Sikit ak mao peluk . Bhaa kawan lama . Jarang ak jmpa dea . Naa . Itu pon sudah dia ending2 sama ak . Alalala . Punyaa lha . Eee . Sudah lha . Supaya2 lei ak kena bawa cerr pasal dea . BTW , thnks p3 . Aku hargaii kao .
... Tadi p makan ama dynaz and the mmber . Hermm . Trus ak gtaw awiee . Lucu tul dia cakap baa . Hahaha. Sang , eu make me wanna laugh owww . Hahaha . Sayang eu ketats2 darl . Ermmm . Btw , tym ak ndak udah kuntek2 awie , ada satu lelaki curii hati ak . Siapa kah lelaki tersebut ? E-JAM . haha . Dea kasi nyanyi ak kat hp lagu dirly sama ada satu lagu . Tajuk dea "Jaguh Selingkuh" . Trus terang , mmng ak cair . Haha . Gaya dea pon lucu . Buat ak mao pecah perut jaak . Ermm malam2 owes stay ama dea ngan c memey . Hihihi . Aku suka tym kami clubbng sama2 . Hahaha . Now , kami ndak kuntek2 swa . Lama swa ak ndak dgr sora dia . Aku ndak jmpa udah dea . Ntah lha . Napa semenjak dua menjak nhe ak ndak berapa udah suka stay smpaii pagii . Aku ndak taw napa . Ermm . Aku trustrang . Aku mau kehidupan ak cam dulu . Maciam c Nique cakap . Aku owes balik awal . Then dressing ak yg pink2 nhee . Nmpak tul ak gurlish . Yang ladies2 . Jalan pon pakai heels . Baju , hp , and beg dmpet ak msti pink . Hahaha . Now ndak udah . Aku granje kunun . Yuhuuu . Ntah lha napa . Myb semenjak kehidupan ak brubah kalii aa . Aku ikut berubah.

... Ok lhaa . ak ndak taw mau layan apa nhee . Ermm . Sampai sini jak lha ceerr ak . Dowank memey p clubbng lei d ICE BAR . Durang bawa ak . Tapi malas ak jalan . Beside that , ak mao jaga adik ak . Haha . C awie ada cakap kmrin anuh dea ndak suka ak jalan malam2 and minum . Ndak kunun dea sukaa . Yuhuuuu . Sayangs eu ketats2 sang . <3 !


Back to top | @ 9:43 AM



IM SO HAPPY ! 
STORYYY MAREEEE ~~~ 


Yesterday is my lucky day . Aiseh . Bukan jgak mau lucky lhaa kan . Ahahaha . Ermm . Anuh . Ak jmpa dia . Astgaa . Ermm he kiss me again . Awww . I LOVE YOU SANG . Ehee . Dapat duduk atas  paha dea . Ermm . Perkara kedua ak tjmpa ama member lama . C pian , mac , payes pisang . Hehe . Trus rindu ak tym ak stay ama dwank pian dulu d pasir putih . Malam2 p cyber lawan CS . Ahaha . Kepaluian melanda kami harii thu . Hmmm , then kadang2 malam ada jak gerakan kami stay todak lhaa . Jap . Ada masih gmbar thu tym stay d P.P d taman . 





..Macam2 kenangan kami duluuw . Ehee . Xleh dilupakan . Aiseehhh . Paling best kalau sudah kuar sama dowank nhee . Mentang2 ak jak satu owank perempuan . Aku jak jadi mangsa dowank kasih kena . Maksd ak ada jak dowank mau buat lawak . Ermm . Aku suda anggap downk mcm abng2 ak . Well , ak lha muda di sana . Aku sama c Awie adik c Pian . Ahaha . Yuhuuu ~~ Dulu ada jak kereta dowank amik ak dpn umah bawa stay . Ehee . Now ? Ndak swa . Kami ndak berapa rapat udah mcm dulu . Aku benci sama satu owank di sana . Ada mulut ak ndak suka . Eeee . Maciam kesialan nhee . Shitt men . Hahaha .

... Naaa . Whatever is it , ak tatap sayang sama member2 ak yg slalu ak stay . Ermm terutama member Chuloo . And c songsang . Waka waka eh eh . Shuuuuuuussshhh ! Jangan menyibuk aa yg ndak taw apa2 . Heee ..

... Dady sudah p Sandakan ~! Im freedom ! yeash . Saia suka . Ermm . Tapi mamy balik swa dari KL bsuk . Haiyeerr . Bencinyaa . Ada jaa kena marah ndak tentu pasal . Malas ak . Huuu ~ go shushu !

... Dea ? Naa . Milik saia ! Tapi lum sepenuhnyaa . Aisehh . Punya sandi c wan . Adakah patut dea p copy then paste d wall ak . Astgaa . Malu gyylaak ak . Shitt nya lha bha jgak . Kuyakk seQh ~! Matii lha ak nhe ip mcm nhee . Hahaha . Awie udah gitau ak dea udah baca blog ak . Naa . Bukan saia terus mau malu . Hee :D
Cinta saia hanya utuk orang yang boleh menghargai saia and tidak menduakan cinta saia . Bukan untuk d dustakan atau hnya untuk memuaskan nafsunya yg semata2 ~! tieewwww . ubah sikit dari "Aku Masih Dara"


....Pmr !! Saya bukan mao merosot ! Kimeekk  . Hahaha . Happy ak p skull kemarin . Byak kawan ak nih panggil2 ak . Ehee . Aku nmpak dea . OMG ! siapa kha ? C Fariiddd !! Punya makin encem dea . Tapi ak ndak tegur swa sama dia . Dulu ak pnggil dea Galang Benoni . Sama bha muka dowank . Ermm . Selalu owank engat kami kapel . Aku mmng minat dea lha . Tapi ndak smpai terpikir mau kapel sama dea . Furrhh . Sekali kemarin ak injak jak d skull thu , byak yg panggil2 ak . Aisehh . Bangga kunuk ak . Kimekk . Ada yang nmpak gmbar ak pegang thu Vodka . Ermm then ak berbaris jak trus ada kwan bgtau pasal c farid . Aku lupa swa thu pasal dea . Trus ak nmpak dea kemarin . Sangat2 cute . Adehhh . Tapi perangai dea whaa mcm bdak . Ndak saia sukaa . Hahaha . Engat lei tym kami ada pecutan Pmr . Ahaaa . Aku duduk sebelah dea . Cikgu suruh . Emm . Then dea try ak punya gelang . Aku tolong ikat . Adakah patut cikgu engat kami pegang tgn . Stgaa . Ndak lah kalii . Ahahaha . Errnnn . Hope next year , ak ndak da udah feel yg gilakk nee mcm sblum nhee feel ak sama dea . Buduh sayan ~! Tapi tatap ak ndak da . Bup hatii saia kena curii udah . Sepa yg curi ? c **** songsang . gagaga .

.... Ejal ? Naaa . Aku ndak udah kontek2 dea . Ak try kasih lupa dia . Tapi ak ndak kan bertukar pergi benci lha . Cuma ak ndak kan layan dea lei mcm duluw . Kalau ak nmpak dea , ak ndak kan senyum . Waka waka ehehe . Aku ndak kan senyum balik sama dea . Aku betul2 mau wat mcm ndak kenal dea . Eeee . Diri ak , bukan untuk lelaki mcm thu . Eeee . sorry dech . Baaa . Lapar swa ak bercakap pasal c ejal . Aiseehh . Etching jaak :D.















 


Back to top | @ 12:38 AM


Wednesday, December 22, 2010

Yeah babeh . Aku happy dapat jmpa c awiee . Nhaa . Aku ndak taw napa setiap kalii ak jmpa dea feel like wanna hug him but i cant . Tadii ak happy di saat aku cium pp dea and dea cium pp ak . Awww awww . Aku ndak taw apa perasaan ak yg sebenar . Kalau ak dekat ngan dea perasaan yg pelik datang sama ak . Apa maksd dea thu aa ? Ak ndak paham . Apa ak betul2 udah fall in <3 ? Nhaaa . Mataipan . Tadi tym dea cium ak , ak mcm mau nanges udah . Aku rindu tul sama dea . Jarang ak dapat tegur dia mcm tadii . Astgaa . Ermmm . Aku sikit mau peluk dea . Tapi ak ndak berani . Macam kami tul2 ndak da pa2 udah nhee . Yeaaaa mmng . Ermm ak tru lupakan c Ejal udah  . Ak mau mulakan hidup baru . Aku engat ak dapat lha mulakan hidup baru sama c awiee . Aisehh . JIWANGS kunun ak . Hahaha . Ermm . Myb ak ama awie ngam jadi mmber jaaa kalii aa . im out ~!


Back to top | @ 10:04 AM


Monday, December 20, 2010

Now its the time we have to forget each other . Pasni xada gangguan dari aku and xada gangguan dari kau jgak . Lupakan masing2 . Mulakan hidup baru . Macm thu lha lbh kurang ejal cakap sama ak . Aku try ego lei . Aku cakap ak ndak kan kacau dea lei . Tapi kenyataan ak ndak leh lupakan dea . Arrgghh . Sms dea membuat ak menitiskan airmata lei . Padahal dlu , aku paling anti sama airmata . Susah ak mau lupakan owank yang ak sayang . Pasal tu lha ak malas tuk kapel . Pasal apa ? Pasal aku taw pas aku break sama thu owank , aku akan susah lupakan dea and susah ak mau kasih hilang balik sayang ak sama dea . Nhaa . Aku yang seksa . Siaall sayan ~!! Khamis nhe amik keputusan PMR sdah . Naa . Aku taw ak ndak kan lulus punyaa . Haiiiyaa . "A" pon ak ndak da . Ermmm macam2 dalam pikiran aku now nhee . positif and negatif bercampur aduk . Ermm . Perut ak makin lama makin sakit . Aku ndak taw lha pa jadi . Stagaa . Ermm . Ejal , ak penuhi permintaan kau yg terakhir . Nhaa . Palinh sandi ak jmpa lelaki mcm ejal nhee . Stgaa . Sandi2 pon ituh jgak ak sayang . Myb betul cakap dowank , ak lha pempuan yg sangat2 BODDOH . Tau udah mcm mna dia layan ak , tapi masih mau pikir dea and menangis pasal dea jaak . Aku takut tadi lha paling last sms dea bg ak . Astgaa . Kenapa bha ak nhee . ERMM . myb betul . Aku mesti try untuk terima lelaki baru dalam hidup ak and lupakan dea . 


Back to top | @ 8:25 AM


Sunday, December 19, 2010

When you gone the pieces of my heart is missing you . Tadi ada kawan sms tya pasal ak sama c ejal cm mna . Stgaa . Napa thu soalan mucul balik . Aku sgtsgt xsuka kena tya gitu . Cuz itu akan buat ak sakit hati sgtsgt . Adehhhh . Ermm . Now ak duduk di atas kerusi dgn menghadap leptop sambil mengenang sesuatu . Stgaa . Kenapa bha ak kebelakangan nhe jiwangs sgtsgt ? I love the think that he owes done to me . Perkara yang paling dia ada and jarang ada sama xbf ak , memujuk yg berlebihan . Haahaha . And aku suka ip dia senyum and ketawa . Awww . Make me felt like a choclate melt . awww no ~! boy , gue kangen sama lo !! Ermm . Yang selalu bermain d pikiran aku lei , pasni aku masih dapat jmpa dia kha ? Boleh kha dia taw mcm mana sayang aku sama dia aa ? Dia ndak pernah mau taw kalii . Huhuhuhuh . sob2x . Lepas nhe ak akan selalu berada di Papar balik . D benoni . Aku masih skull lei sana . Jadi ak ndak taw lha mcm mna . Ermm . Mesti ak akan nmpak muka dia lei kan . Aduinaa . Sakitnyaa hati aku . Ermmm . Nhaa . Semalam dia ada col ak . Tapi kami ndak da masa byak mau bercakap . Aku ndak sedap badan . Leipon tym thu ak sama kawan-kawan ak jadi ndak da masa mau byak bercakap . Sana sini kawan becakap cmpur lei c ejal yg bercakap d hp . Jadi ak bingung lhaa . Huh ~! Aku bingung ne ngan keputusan ak neee . Stgaa . Sopekk . Pa mau jadiii aww . Nhaaee . Semalam ak sikit mau mengeluarkan air mata . 3 bintang bergaris itu ibarat I LOVE YOU . Aku pernah cakap ama ejal ,  lau tgk bintang thu dia mesti ingt ak . Huhuhu . Smua thu hnya tggl kenangan . Masa2 kami bersama ak ndak leh lupakan . Saat dea peluk ak . Aku gaduh sama dia dalam kereta tym mau p pekan malam thu . Kesian ak tgk dea tym aku marah2 dea . Nhaa . Aku mau nanges swa thu . Tapy ak ndak mau nanges dpan dea . Aku ndak mau kasih nmpak airmata ak dpan dea . Aku ndak mau dea tgk ak lemah ip gaduh sama dea . Bha . Tlmpau ego kan ak . Hahaha . Tapi cian sgtsgt ak tgk dea tym thu . Aku masih engat lei pakaian dea tym dia amik ak  guna kreta . Dia pakai suar pendek and baju bekolar . Arrggghnnaa . Punya men hensem dea malam thu . Tapi sayangs , kami gaduh whaa . Jadi ndak smpat mau bermanja sama dia . Aiseh . Sempat lei kunun mau bermanja . Ermmmm Ejal pernah cakap sama ak , dia ndak pernah jmpa gf yg teramat manja mcm ak . Yeash . Aku ngaku , mmng aku teramat manja sama owank yg ak sayang d sekeliling ak . Lebih2 lei ip sama Bf . Ermm . Tapi ejal selama ak sama dia , dea jak yg paham gaya ak yg mcm c taik2 nee . Hehehe . Dulu , ak manja sama c shukri , eerrmmm . Tuhan jak yg tau mcm mana dia layan ak . EEE . Malas ak mau engat pasal c shukri . Aku ndak suka udah . Susah untuk ak mau pikir lelaki thu . Aku ndak taw lha . Aku benci sgtsgt sama c Shukri ngee . Ermmm . Ejal nhe ndak byak cakap jgak selalu . Dulu tym kami sama sama , satu lelaki pon ak ndak leh layan kat skull thu . Naaa . Sama lah jgak c ejal . Aku ndak kasi benar dea dkat sama xgf2 dea thu . Once ak nmpak , ak ndak teragak agak jmpa pmpuan thu . Tapi ak cakap dgn cara bagus . Huhuhuh . Ndak lah ak mau bekasar . Blum lei jadi laki ak trus trus kunun ak mau marah maki hamun thu pmpuan . Its not my taste . Lebih lei mau permalukan maruah dgn bgtau yg bukan bukan lau mmng ndak pernah buat sama dia . Macam ada satu pmpuan thu , bf dea yang sundal p sms2 pmpuan lain , trus sanggup thu pmpuan p menjatuhkan maruah dgn cakap yg bukan2 dkt pmpuan yg lelaki thu p sms2 . Stgaa . Apa dea dapat mc thu ? eee . Sandi nyaa . Ok , pastu lau ejal nmpak ak bercakap sama lelaki lain dia ndak kan marah ak dpn dpn . Tggu pas balik skull . Ada lah thu sms2 yg datang . Trus smpai ndak melayan . Hurmm . Aku suka ejal lau telphne . Lau ak makan , dea ndak kasih letak hp . Kadang2 dia kasih kawan aku jgak thu bercakap . Lau ak masak pon gitu jgak . Kadang2 lau dia yg makan pon , sama jgak lah . Hehehe . Aku rindu sangat2 mcm thu . And the first tym ak ndak lupa ak nmpak muka dia . Tym thu dia begaduh sama satu lelaki pasal kreta jak bhaa . Stgaa . Susah jgak lau bdak kereta nhee . Ada jak musuh ndak ketantuan . Start sana lah ak mula jatuh hati sama dia . Aku terkejut tym dia trus terng sama ak and tym di bawa ak kapel . Aku ndak blh bayangkan mcm mana happy ak tym thu . Teramat happy sangat . Aku ndak berani ngaku sama dia ak suka dea . Aku tggu dia yg cakap . Dia minta num hp ak sama abng ading . Terkejut ak dia sms aku . Aku engat ejal mana . Ejal putatan atau kinarut . Sekali di gtaw ejal papar . Nhaa  . Teriak ak trus . STgaa . Aku rasa dunia nih ak yg punyaa . Hhahaha .  Bulan dpan dia dapat lesen swa . Best aww dia . Ermmm . Nhaa . Macam karangan swa ak punya cer nhee . Mcm2 udah tenggelam cer di sini nhee.


Back to top | @ 12:59 AM


Saturday, December 18, 2010

Story smalam . Dia col aku . Lama dia ndak col sampai jam 4 pagii awww . Menitis airmata ak dgr sora dia and ketawa dia . Kesian dia bup ada masalah yg bertubi2 datang sama dia . Matciam aku jugak lhaa . Cubalah aku ada di saat dia lagi byak masalah . Aku kesian tguk diaa . Sora dia buat aku sedihh ~~Now masalah ak sama dia lei . Kami ada masalah yg sgt2 besar . Aku hnya mmpu buat apa yg dia suruh demi kebaikan kami berdua . Aku sayang sgt sama dia . Maciam aku selalu cakap sama dia , syg aku sama dia setinggi langit and blum ada owank dapat ganti dia di hati aku smpai skg  . Maciam2 nasihat dia bg ak smalam . Dia suruh aku belajar bgus2 F4 nhe smpai F5 . Aku ndak sangka dia amik berat pasal ak . Aku betul2 mau dia ada sama ak skg nhee . Kalau lha dia ada sama ak skg hee , ak tul2 mau peluk dia . Eeeeee . Kenapa lha dia col ak smlam aa ? Perkara paling sedih yg dia bgtau ak smlam , dia cuba untuk lupakan ak and dia berjaya . Sekali dia cakap mcm thu , badan ak trus lemah . Aku ndak percaya and ndak sangka dia boleh2 cakap mcm thu . Lau ndak sebab perkara thu , dia ndak kan bebaik sama ak kali and myb kami akan selamanya bermusuh . Tapi ak sgt bersyukur ak udah bebaik sama dia eventhough kami ada masalah yg mengaitkan nyawa . Tapi ak try ndak pikir ituh . Kesian sangat ak dgr dia punya masalah . Aku mau dea d samping ak d saat ak perlukan dia . And yg bikin tmbah ak nangs tym dea pasang lagu kamii . Hahaha ~! Aku smpat dgr dea ketawa . Lama ak ndak dgr ketawa dia . Tieewww . Smpai bilaaa lha berterusan gini . Xada kha peluang ke3 yg ak leh dapat ? 
:'(


Back to top | @ 10:15 AM


Friday, December 17, 2010

Naaaa . boring gylaa aww hari nhee . Ndak taw jak mau buat apa nhe harii . Bsuk plan mau trun kk tapi tguk keadaan lha ip mengizinkan . Tadi jalan sama dady p makan . And guess who ak tjmpa tadi ?
C Lizzaah R.Ghani. eErm ituh ak ndak tkjt lha bup malar nmpak muka dea thu . Yang terkjt aku thu dea jalan ama Xbf ak . Bukan c mytchy tapi c Lu carlton. Astgaa . Hahaha . Napa dia mesti dekat sama owank yg pernah ak sayang ? Eeee .. Benci tul ak sama thu pmpuan . Sudah lha dea pernah rampas kebahagian ak miliki sebelum nhee . Lau ikutkan hati , ak mau cincang2 swa muka thu anak . Tapi ndak pa lah . Aku engat jga dia bekas kawan ak . Pernah kami tido sama sama d rumah c yanyan . Kakak dea , pernah rapat sama ak . Argghh . Crita kisah dulu sudah ak nhee . bOring saian . Ermmm . Mau buat apa aa skg nhee ? Xkan stay anjung lei ? C memey sakit . Lama swa kami ndak p kerja nhee . Naaa . Ndak da lha gaji ak mggu dpan nhee . Hahaha . Ermmm . Bhaa ak cau lha luk . Nanti sambung cer yang lain pulak aa . Daaaaa .


Back to top | @ 4:23 AM


Thursday, December 16, 2010

Kenapa susah untuk aku lupakan dea ? Padahal dia byak sudah kasih sakit hati aku . Kenapa setiap kali tgn aku gatal untuk menekan keypaid hp tekan number hp dea ? Padahal kami sudah tidak ada apa2 . Sayang aku sama dea blum pndai hilang . Walaupun aku cakap aku sudah membenci dia sepenuh hati , tapi aku tdak boleh tipu diri aku . Tuhan , tolong hamba mu ini untuk kuat menghadapi segala cubaan . Aku tidak tahan setiap kali ingat kenangan kami sama sama . "Baby" panggilan yg selalu kedegaran di telinga aku . Now nama itu tdak dapat ak dgr dari mulut dia lagi . Aku buka Fb dia , relationship dea mcm ada gf baru sudah . Padahal apa ? Dia cakap dia tdak akan kapel lagi selepas aku . Susah dia mau bagi lupa aku kunun . Betul ka thu ? Ermm . Apa lah dia buat sekarang ni kan ? Dia tidur sudah ka ? Makan ? Macam2 aku pikir pasal dia . Kenapa asal aku kapel pada akhirnya aku akan nanges ? Aku cuma mau kebahagian dari mereka . Bukan kekecewaan mcm ini . Awg. Mohd Faizal bin Hj Awg Tamin nama lelaki yg ak xdapat lupakan smpai sekarang ini . Cubalah ak tdak kapel sama dia dan hnya bkawan , smua kesedihan ini tdak akan pernah berlaku lagi selepas apa suda terjadi pada tym ak break ama Mytchy . Ejal lelaki yg berjaya mencuri hati aku sampai akhrnya kami kapel and break mcm nhee . Macam2 plan kami lepas dia habis SPM . Tapi smua ndak jadi . Dia cakap ip dea udah habis SPM , dia dapat trun kk and jmpa ak . And perkara ak ndak leh lupa tym dia cakap dea dapat lesen , owank pertama dia mau bawa iaitu ak  . Tapi , smua thu ndak smpat berlaku antara kami . Tolong ak untuk lupakan dia . Aku tdak mau rasa sakit hati and sedih ip terus2 pikir mcm nhe . Aku pikir2 kunun pasal dea . Dia ? Ada kah pernah pikir pasal ak ? Ndak kan . Saat dea mengeluarkan perkataan BREAK di skrin hp ak , ak mula ndak ketentuan . Airmata aku mula berkumpul and akhirnya ak berjaya menitiskan airmata yg ak tahan selama thu . Aku try untuk ndak menangis tapi aku tdak tahan . Sampai rumah aku mengmpai and masih tdak percaya yg itu sms datang dari dia . Aku cuba tguk balik pengirim untuk kali ke2 . ternyata mmng dia . Mmng dea jak lha bf ak hari thu . Ndak kan pulak orang lain kan ? Ak ndak kuar rumah langsung hari thu . And akhirnya ak pikir balik , bagus ak cari kerja daripada ak terbaring d atas katil and hanya mampu menangis memikirkan dia sedangkan mmng itu kemahuan dia . Myb dia xtahan sama perangai ak selama thu . Kami saling kong2 antara satu sama lain . Aku ndak paham dia . Aku selalu ndak suruh dia stay sama kawan2 dia . Myb pasal thu dia mengambil keputusan mcm nhe . Tapi selepas kami break , bukan kebencian yg ak mau dari dia . Tapi , dia langsung ndak kontek ak . Ak masih meletak harapan tggi spaya dia cari ak balik . Tapi ak la satu2 pmpuan paling BODDOH . Sudah tau dia ndak kan mau sama ak balik , tapi ak masih mengharap . And sampai skg kami saling tdak bekuntek antara satu sama lain . Aku belajar untuk melupakn dia . Biarkan dia ngan life baru dia sebab ak tau mmng life mcm nhe lha dia mau . Tiada sudah yg mau kontrol dia ngan sepa dia patut bekawan . Mayb ak bukan jenis pmpuan dea mau . Aku selalu keluar malam , enjoy ama kawan smpai kadang2 ak abaikan sms atau col dea . And yg bikin sakit hati dia ip ak merokok ndak sama dia . Tapi ak tipu dia . Aku mengharapkan peluang yg ke3 sampai skg . Tapi smua thu xada guna sudah . Ak akan try lupakan dia walaupun aku harus mengambil masa yg lama .


Back to top | @ 10:20 AM





Back to top | @ 10:16 AM


Wednesday, December 15, 2010


This our team member . Team ini d tubuhkan pada 8September2010 . we life for fun . setiap masalah kami kongsi bersama . Dari hujung sebelah kiri itu namanya Umi , and then memey , and thats me sopek , and sebelah ak thu Saidah . My kazen sbelah mama . Kami selalu bersama ip ada apa2 masalah . Team ini d tubuhkan as Family group . Dalam team nee , mcm2 bakat yg tersimpan . Ada yg pndai main squash , menari and yang paling penting menyanyi  . Aisehmen . ahaha . Kasih sumbang sumbing lagu lah . Haahaha . Kami saling sayang menyayangi and tolong antara satu sama lain . And we like hangout together and shopping tgher. Quency actly terdiri dari 6 orang . 2 orang dalam pencarian . Q U E N C Y membawa maksd . 
Seperti ;
Q : quiet doesnt meant we are freak stupid . 
N  : nothing can diseprate us . 
U , E , C & Y dalam pencarian . 
hehehe . kami akan genap 6 orang dalam masa yang terdekat . pencarian mmber baru masi dalam proses . 
Chuloo pulak kira siblink dgn kami . Mereka sama mcm kami . Family team . Sama2 mereka mmng best . Ndak sah ip ndak pecah perut ketawa . Mereka ramai ahli . Kami baru jak buat . So , sikit lah . Kalau sama dowank , ada jak jenaka dorang buat . ermm . Kadang2 kami stay pagan samasama . 
Aku rasa , sampai sini jaa crita aku pasal nhe team  . Buat masa skg , ini jaa gambar yang ak ada bersama Chuloo Family . 








Back to top | @ 9:33 AM



Sungguh sedih ip orang yang kita sayang ndak pernah menghargai kasih sayang kita berikan selama ini . 
tiewww ~ naa . orang yg selama nhe aku sayang ak ndak sangka yg dea boleh2 bgni . janji dea sama aku ndak kan pernah tggl kan ak . saat2 sama2 dea mmng buat ak happy . the time he asked me to hug him , make me feel wanna cry and im so happy dat nite . kami naik motor hujan2 . ak kesejukan . dea suruh aku peluk dia . huhuh . sayang aku sama dea makin mendalam . and akhirnya , kami break . masa kami punya sekejap .dea buat aku sayang betul sama dea . and at last , dea bg tggl ak . first2 , ak ndak dapat trima kenyataan . ak sayang dea dgn penuh jiwa raga . tapi apa ak dapat setiap kali ak sayang orang thu ? dulu tym ak sama mytchy , sama jga . afta ak break ama mycthy , pintu hati ak tertutup . bila ak jmpa lelaki nhe , dea buat ak terbuka balik pintu hati ak . jujur dalam hati sampai skg sayang ak sama dea , blum hilang . eventhough ak cakap ak ndak sayang dea sudah , tapi jujur sush ak mao bg hilang sayang ak sama dea . tym ak d papar , stiap malam dea akan amik ak d umah . ip ndak pakai krta , pakai motor . Ejal nama lelaki ni . Dia cakap dea ndak kan pnah tgglkan ak mcm mana pon besar masalah kami . Tapi itu smua cuma kata2 manis dari bibir . setiap malam , dea akan col ak . kami akan bergayut dalam hp berjam2 . now ? ndak sudah ak rasa smua thu . ak ndak leh lupa tym kami gaduh besr d krta . ak sayang tol sama dea . ak takut hilang dea . Sampai skg ? ermmm . ak cuma mmpu bersabar . 
Sabar mengadapi smua . Aku try untuk pikir matang . Nada guna ak kerat2 tgn just bcoz of him . Sedangkan ini yg dea mau dari ak . So , ak hnya mmpu sabar and tersenyum dpn smua kawan2 ak . Sabar ? hanya itu jaa mmpu ak cakap . sopek ~ sabar . 


Back to top | @ 9:06 AM






[url=http://glitter-graphics.com/myspace/text_generator.php][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/l.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/o.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/v.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/e.gif[/img][img]http://dl3.glitter-graphics.net/empty.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/a.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/w.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/i.gif[/img][img]http://text.glitter-graphics.net/heart2/e.gif[/img][img]http://dl3.glitter-graphics.net/empty.gif[/img][/url]